- Adım
- Rauf
- Cihazım
- M2003J6B2G
- Konular
- 2
Kusura bakmayın biraz karışık oldu ama rica ederim hocamTeşekkür ederim üstad.
Kusura bakmayın biraz karışık oldu ama rica ederim hocamTeşekkür ederim üstad.
Hocam birde kullandığınız orange Fox sürümünü yazarmısınızşu şekilde hocam miui mint romunu flashlarken
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu ekran çıkıyor buradan sıraya ekle seçeneğini seçin sonra google sync fix dosyasını seçin
bu ikisini yaptıktan sonra sıranız şu şekilde olacakResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
önce rom kurulumunu sonrada google sync fixi kuracak kolay gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şu şekilde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sıraya ekle diyeceksiniz ister magisk ister monet modülü istersede google sync fix dosyasını sıraya ekle seçeneğiyle seçeceksiniz sırayı görüntüle dediğinizde rom 1 diğer eklentiler 2, 3 vs olması gerek
Hocam android 13 için orange Fox deneysel sürümünün desteği var sadece. Onunla kurun son sürümünü indirinHocam birde kullandığınız orange Fox sürümünü yazarmısınız
TeşekkürlerHocam android 13 için orange Fox deneysel sürümünün desteği var sadece. Onunla kurun son sürümünü indirin
benim kullandığım sürüm deneysel 11.1.3 sürümüTeşekkürler
Ne demek hocam ben teşekkür ederimTeşekkürler
Genel olarak parlaklık daha az hocam Xiaomi telefonlarda pil tasarrufu ile alakallBu romda parlaklık neden az
bu hatayı bende farkettim güneşe çıkınca parlaklık azaldıBu romda parlaklık neden az
öyle değil hocam güneşe çıkınca parlaklık çok azalıyor bir andaGenel olarak parlaklık daha az hocam Xiaomi telefonlarda pil tasarrufu ile alakall
hocam format data yaptıktan sonra reboot recovery yapıyorum orange fox açıldıktan sonra wipe yapıyorum ve error opening /data /media (no such file or directory) hatası alıyorum rom fbev2 ile şifrelenmişbenim kullandığım sürüm deneysel 11.1.3 sürümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne demek hocam ben teşekkür ederim