Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hahaha. Alemsin Skorpi hocam. AnTuTu bir işletim sisteminin iyi olmasında salt bir ölçü değildir. Açıkçası benim için önemli olan pil süresi ve kullanım sırasında hata vermemesi. Bunun için de en az 2-3 gün etkili olarak kullanmam gerek.
O zaman doğru yerdesiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Twrp den Miui9 eu rom üstüne miui9 global kararlı rom yükleyen babayiğit varmı acaba arkadaşlar?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Twrp den Miui9 eu rom üstüne miui9 global kararlı rom yükleyen babayiğit varmı acaba arkadaşlar?

Hocam siz ne yapacaksınız Kararlı Romu :) Mis gibi China Beta tabanlı romlarda kalın işte. Hatta Skorpi hocamın konusu bu konu olduğu için, bunun şerefine Eu'dan Mi-Globe'a geçin isterseniz :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam siz ne yapacaksınız Kararlı Romu :) Mis gibi China Beta tabanlı romlarda kalın işte. Hatta Skorpi hocamın konusu bu konu olduğu için, bunun şerefine Eu'dan Mi-Globe'a geçin isterseniz :)
Bi geçebilsem...geçemiyorum işte :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Neden ki hocam? Eu romda olduğunuza göre sorun olmaması lazım ama?
Hemde kocaman sorun.wipelerimi yapıp romu başarıyla yüklüyorum ama ne zaöam reboot system desem resimdekü yazı çıkıyor, yine reboot diyorum ve telefon döngüye giriyor.bi mi logosu bi twrp ye

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1511390278,1511390201][/doublepost]Döngüye twrp ye girince de bu çıkıyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sayın ozgrcvdr bu konuya Mi6 sahipleri cevap verirse daha iyi olur....
Normalde Wipe leri yaptığınızda TWRP üzeriden rahatlıkla başka bir Rom'a geçebilmeniz gerekmekte ama Mi6 olunca tam emin değilim, belki başka bir nedeni vardır....Otto_man, ertanx

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hemde kocaman sorun.wipelerimi yapıp romu başarıyla yüklüyorum ama ne zaöam reboot system desem resimdekü yazı çıkıyor, yine reboot diyorum ve telefon döngüye giriyor.bi mi logosu bi twrp ye

[doublepost=1511390278,1511390201][/doublepost]Döngüye twrp ye girince de bu çıkıyor
Hocam 4 wipe yapıp yüklemenizi veya Fastboot romu indirip Mi Flash ile yükleyin. Tabi bunları yaparken tüm verileriniz silinecek :) Ama ilk önce twrp üzerinden romu yüklerken bir hata alıp almadığınızı kontrol edin. Önemli romları indirirken sürek IDM kullanarak bunu gerçekleştirin.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam 4 wipe yapıp yüklemenizi veya Fastboot romu indirip Mi Flash ile yükleyin. Tabi bunları yaparken tüm verileriniz silinecek :) Ama ilk önce twrp üzerinden romu yüklerken bir hata alıp almadığınızı kontrol edin. Önemli romları indirirken sürek IDM kullanarak bunu gerçekleştirin.
Hocam pc olmadığı için mecbur twrp ile yapıyorum. 4-5 kez denedim sonuç değişmedi. Ekran resimlerindeki olaylar oluyor.aynı romu iki kez bile indirdim ama maalesef :)
[doublepost=1511425074,1511424866][/doublepost]
Sayın ozgrcvdr bu konuya Mi6 sahipleri cevap verirse daha iyi olur....
Normalde Wipe leri yaptığınızda TWRP üzeriden rahatlıkla başka bir Rom'a geçebilmeniz gerekmekte ama Mi6 olunca tam emin değilim, belki başka bir nedeni vardır....Otto_man, ertanx
Hocam bende anlamadım.miui8 deyken global kullanıyordum.miui 9 la birlikte eu roma geçtim. Miui9 global kararlı çıkınca geçiş yapayım dedim olmadı onca denemeye rağmen.sıkıntı yok eu betadan memnunum ama herkes miui9 kararlıya geçti ben geç kaldım :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam indirdiğiniz romda sorun olmadığını varsayıyorum; ya farklı bir Twrp ile deneyin (Belki de sorun Twrp kaynaklı olabilir); veya Twrp üzerinden Dahili hafızayı komple formatlayıp; sonrasında romu kurun tekrar. Bu iki durumdan biriyle alakalı sorun yaşıyorsunuz anladığım kadarı ile.

Üst Alt