- Adım
- ali
- Cihazım
- Redmi note 10 p
- Meslek
- Kamu çalışanı
- Konular
- 10
Magisk veya Lazy flasher yükleyip öyle reboot edinSkorpi üstad aicp romdan dönüş yapmak istiyorum bu rom a. Kurulumu eksiksiz yapmama rağmen açılışı tamamlamadan restart oluyor cihaz sürekli.
Yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkürler şimdiden
Skorpi üstad aicp romdan dönüş yapmak istiyorum bu rom a. Kurulumu eksiksiz yapmama rağmen açılışı tamamlamadan restart oluyor cihaz sürekli.
Yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkürler şimdiden
Bunları denedim elbette hocam... Tek seçenek full format sanırım.Magisk veya Lazy flasher yükleyip öyle reboot edin
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
İnşallah full formatın faydası olur hocamBunları denedim elbette hocam... Tek seçenek full format sanırım.
hocam güvenlik/uygulama kilidi aciksa ister o şifreyiArkadaşlar beta son versiyonu yükledim,her uygulama açışımda şifre istiyor,hangi uygulamaya dokunsam parmak izi ile açtırıyor bunu nasıl iptal edebilirim.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.hocam güvenlik/uygulama kilidi aciksa ister o şifreyi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 haftadır Stabil sürüm kullanıyorum.. Merkezi saat dahil bütün özellikler sıkıntısız çalışıyor. Şarj tüketimi konusunda bana göre biraz cömert davranıyor.
Yalnız Bu rom ile uyumlu çalışan dolby bulamadım.. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..