Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar mi 8'de bu romu 8.8.24 sürümünü kullanıyorum. 8.8.30 ota güncellemesi geldi fakat dosyayı indirdikten sonra paket ayrıştırılırken bir hata oluştu diyor ve güncelleme yapılmıyor. Sorun nasıl çözülür? Bir de şarj performansından gayet memnun idim ancak son zamanlarda pili hızlı tüketmeye başladı bu durumun yeni güncelleme gelmiş olmasıyla bir alakası var mıdır?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Merhaba arkadaşlar mi 8'de bu romu 8.8.24 sürümünü kullanıyorum. 8.8.30 ota güncellemesi geldi fakat dosyayı indirdikten sonra paket ayrıştırılırken bir hata oluştu diyor ve güncelleme yapılmıyor. Sorun nasıl çözülür? Bir de şarj performansından gayet memnun idim ancak son zamanlarda pili hızlı tüketmeye başladı bu durumun yeni güncelleme gelmiş olmasıyla bir alakası var mıdır?
Hocam bu linkten güncellemeyi tekrar indirip twrp den flaşlayın. Bazen Ota güncellemelerinde böyle sorunlar çıkabiliyor.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Peki şarj konusunda bir fikriniz var mı hocam?
şarj konusunda yorum yapamam çünkü hangi uygulamaları kullanıyorsunuz, nasıl kullanıyorsunuz bilemem. Şarj konusu kişiye ve kullanıma göre değişir

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Teşekkür ederim

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Mi Globe'a otadan guncelleme geldi. Bu guncelleme Xiaomi eu guncellemesi mi, mi globe guncellemesi midir? Daha önce bir romda basima geldi. Otadan guncelleme yapinca Xiaomi eu bazli oldugu icin eu'nun güncellemesini almisti. Tekrar aynı sorunu yasayip root vs yüklemek istemiyorum :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi Globe'a otadan guncelleme geldi. Bu guncelleme Xiaomi eu guncellemesi mi, mi globe guncellemesi midir? Daha önce bir romda basima geldi. Otadan guncelleme yapinca Xiaomi eu bazli oldugu icin eu'nun güncellemesini almisti. Tekrar aynı sorunu yasayip root vs yüklemek istemiyorum :)
Büyük bir ihtimalle EU nun ki dir, güncellemeyin, Mİ Globenin güncellemesini bekleyip, manuel olarak üzerine dirty flash yapın

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Büyük bir ihtimalle EU nun ki dir, güncellemeyin, Mİ Globenin güncellemesini bekleyip, manuel olarak üzerine dirty flash yapın

Skorpi hocam yeni versiyon sitede yayınlanmış. MIUI version 8.9.6. Yüklemek isteyenler saldırabilir :

degirmenci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5
evet hocam mi eu imiş ancak ota dan niye bu güncellemeyi buluyor anlamadım

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
evet hocam mi eu imiş ancak ota dan niye bu güncellemeyi buluyor anlamadım
EU yu baz alıyor Mi Globeciler de ondan, ayarı eksik yapmışlar sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skorpi hocam yeni versiyon sitede yayınlanmış. MIUI version 8.9.6. Yüklemek isteyenler saldırabilir :
Teşekkürler hocam, şu an MIUI.Pro dayım, malum Sayın Escobar1945 hocamla ayrıldık/boşandık, yarın Greeshanı deneyeceğim...bunlarda herhangi bir sorun oluşması halinde, dönüp geleceğimiz rom yine Mi Globe olacak belki de...kimbilir8=)haha--haha--

Üst Alt