- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@sedat27 hocam bildirimlerde ekran açılması bazı cihazlar içn sorunlu oluyor. Örneğin ben kilidi mi band ile açılacak şekilde ayarladım. Cebimdeyken telefona bir mesaj, mail vs. bildirim geldiğinde ekran açlıyor ve mi band da kilidi kaldırıyordu. İster istemez cihaz yapmak istemediğim bir eylem (çağrı, mesaj, alarm vs.) gerçekleştiriyordu. Benim açımdan ekran açılmasının sakıncası buydu. Bir başka arkadaş ise iş yerinde telefon masada dururken herkesin gelen mesajını okumasından rahatsız olmuştu. Gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Geliştiricilere bu rahatsızlıkları bildiren ger dönüşler yapıldı ve ekran açılıp kapanmasının isteğe bağlı olması istendi. Ama onlar tamamen kaldırdılar. Yani ortada bi yanlış anlaşılma söz konusu. Zannediyorum yakın zamanda isteğe bağlı bir şekilde olması için gerekli güncelleştirmeler yapılacaktır.
Çift tıklama ile ekran açılma özelliği ise gelmeyecek. Donanımsal olarak desteklemediği bildirildi...
Çift tıklama ile ekran açılma özelliği ise gelmeyecek. Donanımsal olarak desteklemediği bildirildi...