MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.13

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
@sedat27 hocam bildirimlerde ekran açılması bazı cihazlar içn sorunlu oluyor. Örneğin ben kilidi mi band ile açılacak şekilde ayarladım. Cebimdeyken telefona bir mesaj, mail vs. bildirim geldiğinde ekran açlıyor ve mi band da kilidi kaldırıyordu. İster istemez cihaz yapmak istemediğim bir eylem (çağrı, mesaj, alarm vs.) gerçekleştiriyordu. Benim açımdan ekran açılmasının sakıncası buydu. Bir başka arkadaş ise iş yerinde telefon masada dururken herkesin gelen mesajını okumasından rahatsız olmuştu. Gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Geliştiricilere bu rahatsızlıkları bildiren ger dönüşler yapıldı ve ekran açılıp kapanmasının isteğe bağlı olması istendi. Ama onlar tamamen kaldırdılar. Yani ortada bi yanlış anlaşılma söz konusu. Zannediyorum yakın zamanda isteğe bağlı bir şekilde olması için gerekli güncelleştirmeler yapılacaktır.

Çift tıklama ile ekran açılma özelliği ise gelmeyecek. Donanımsal olarak desteklemediği bildirildi... :(

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
@cantara
evet haklısın ben zaten olsun demiyorum. on/off yap abi çok mu zor.illa birileri alacak CM11 gibi mod edip koyacak bunuda.
ya herşeyi şıklı koy.açık kapalı isteyen seçsin.sınırın yokki.

zaten bildirim ledi sinek pisliği kadar.ekranda açılmayınca bihaber dolanıyor insan.

çok basit: Bildirimlerde ekranı aç: Evet / Hayır

çift tıklama vs. donanımsal değil kernel ile ilgilidir. Ben nexus5 cihazımda her türlü hareketle açıp kapatıyordum orjinalde olmasa bile. kernel ile yarısı bile açılır cihazın istenirse.

IOS dan herşeyi kopyala bu kalsın!
Android kadar kişisel bir yazılım yok. bunu tam anlamı ile kullanmamak salakça bir hareket.

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Ynt: MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.13

konusu gecmisken soyleyeyim. hakikaten bildirim led'i cok ama cok buyuk bi sorun. niye bunu ufacik yspmislar ki? baska bi secenegimiz yok degil mi bu telefonda bildirim led'iyle ilgili. ornegin bildirim gelince alttaki sanal tuslar da yansa..?

MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üst Alt