MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.13

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
anladım, teşekkürler. keşke bi on/off özelliği koysalarmış kaldıracaklarına. neyse :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ynt: RE: MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.13

smyrniankiwi' Alıntı:
anladım, teşekkürler. keşke bi on/off özelliği koysalarmış kaldıracaklarına. neyse :)

Aslında oylama da kaldırılması için değil aynen sizin söylediğimiz gibi bir on/off seçeneği konulması içindi ama geliştiriciler tembellik esip toptan kaldırmışlar galiba :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafa1300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi4 3G
Konular
14
Bende diyorum mesaj geldiginde bu ektan niye acilmiyor aktif bi ozellikti kaldirilmasi kotu oldu ama bidaha guncellemeyle on off eklenir diye umalim

Faydasız adam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Konular
17
Beyler haftalik guncelleme aliyordu telefonum sonra stabil v6 yukledim. Tekrar eski versiyona nasil donebilirim yardimci olabilek varmi

doktor42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
1
Arkadaşlar geçen haftaki guncellemeden sonra mesela twitterda verilen bir YouTube linkine tıklandığında video yürütme hatası veriyor. Ve bu haftaki guncellemeden sonrada devam ediyor sorun....böyle olan varmı....bu sorunun bi hal çaresi varmıdır

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Whatsapp, facebook mesajları geliyor. Ekran yanmıyor. Olacak iş mi?!
Bu durumu düzeltmenin yolu var mı arkadaşlar?

akayhanlar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
doktor42' Alıntı:
Arkadaşlar geçen haftaki guncellemeden sonra mesela twitterda verilen bir YouTube linkine tıklandığında video yürütme hatası veriyor. Ve bu haftaki guncellemeden sonrada devam ediyor sorun....böyle olan varmı....bu sorunun bi hal çaresi varmıdır

geçen haftadaki güncellemede hata bildirim ekranı bile hata veriyordu bende ama bu güncellemede hiç olmadı

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Bende optimşzasyon sorunları var mi3 cihazında son 2 hafta lık güncelleme sonrası ,örneğin uygulamadayken yada internette dolanırken home tuşuna basarken mıuı başlatıcı ekranı çalışıp çalışıp duruyor sanki tema değişmiş gibi.
Klavye uygulaması donuyor arada.
Ve güncelleme ile alakası olmayan bir soru daha telefonu şarj ederken kullanırsam ekrana basarken farklı noktalara gidiyor . Örneğin mesaj yazamıyorum yada alakasız yere basılmış program açılıyor sebep şarj cihazımı?

doktor42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
1
aselsan' Alıntı:
Bende optimşzasyon sorunları var mi3 cihazında son 2 hafta lık güncelleme sonrası ,örneğin uygulamadayken yada internette dolanırken home tuşuna basarken mıuı başlatıcı ekranı çalışıp çalışıp duruyor sanki tema değişmiş gibi.
Klavye uygulaması donuyor arada.
Ve güncelleme ile alakası olmayan bir soru daha telefonu şarj ederken kullanırsam ekrana basarken farklı noktalara gidiyor . Örneğin mesaj yazamıyorum yada alakasız yere basılmış program açılıyor sebep şarj cihazımı?

1. sorun bendede vardı fakat bu son güncelleme ile birlikte daha olmadı şimdilik.....
2. sorunda ben bi defasında iphonun şarjı ile şarj etmek istediğimde baktım ki şarzdayken aynen dediğiniz sorun yaşanıyor....sonra kendi şarj aleti ile şarj etmeye başladım...

Üst Alt