MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.13

doktor42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
1
akayhanlar' Alıntı:
doktor42' Alıntı:
Arkadaşlar geçen haftaki guncellemeden sonra mesela twitterda verilen bir YouTube linkine tıklandığında video yürütme hatası veriyor. Ve bu haftaki guncellemeden sonrada devam ediyor sorun....böyle olan varmı....bu sorunun bi hal çaresi varmıdır

geçen haftadaki güncellemede hata bildirim ekranı bile hata veriyordu bende ama bu güncellemede hiç olmadı

ama kendi browser ından youtube videolarını açamıyor....video oynatma veya yükleme hatası diyor...bu güncellemedede devam ediyor maalesef sorun...

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
merhaba bu güncelleme ile ilgili mi bilmiyorum fakat bu güncelleme den sonra olduğunu sanıyorum kamera yazılımı çalışmıyor.. Lütfen yardım edin.

arqueiro034

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
14
doktor42' Alıntı:
akayhanlar' Alıntı:
doktor42' Alıntı:
Arkadaşlar geçen haftaki guncellemeden sonra mesela twitterda verilen bir YouTube linkine tıklandığında video yürütme hatası veriyor. Ve bu haftaki guncellemeden sonrada devam ediyor sorun....böyle olan varmı....bu sorunun bi hal çaresi varmıdır

geçen haftadaki güncellemede hata bildirim ekranı bile hata veriyordu bende ama bu güncellemede hiç olmadı

ama kendi browser ından youtube videolarını açamıyor....video oynatma veya yükleme hatası diyor...bu güncellemedede devam ediyor maalesef sorun...
Aynı sorun bende de var ne yazık ki bende google chrome kullanıyorum ordan çözdüm video olayını

gozayrin0068

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
batuhan
Konular
2
Güncelleme linkini göremiyorum verebilir misiniz ?

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
Bu hafta neden güncelleme gelmedi.5.02.20 gelmedi .sizlere geldi mi arkadaşlar?

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
Anladım hocam tesekkur ederim.

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
Bildirimlerde ekran acilmiyor. Ve bu ozelligin ayarlardan kaldirildigi yaziyor zaten changelogta. Nasil bir akildir bu. Sandimki kapatilmayacak tum bildirimler de acilacak. Ama yok hicbirinde acilmiyor.var olan bir ozelligi neden kaldirirsin.bildirimler niye gorunmezki. İyilesecegine sacmaliyorlar bazen. Yapanlar nasil kullaniyor anlamak mumkun degil. Daha bir cok sey var eksik. Neden tum ozellikleri koyup acilip kapabilir yapmıyorlar anlamiyorum. Az biras anlasam.herseyi yapabilen bir rom yazacam. Ekrana cift tikla acma. Mesajlari kaydirarak silme. Vs... Sanki cok zor.
Youtube sorunu ise soyle baska bir yerden linke tiklarsaniz açılıyor ama direk youtubedan oynamiyor.
Ben eskisine dondum geri bi onceki haftaya.

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
Youtube tarayici hatasi icin.
Tarayici ayarlar gelismis-ajan olarak iphone ayarlayin.youtube hatasi gidecektir

Üst Alt