Yardım Miui eu stabilden eu betaya gecmek

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
xiaomi mi mix 3
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar merhaba mi mix3 sahibiyim telefonu aldigimda flash root mot ne varsa yapilmis magisk kurulmustu. Deneme yanilmayla birseyler cozdum ama brick vs korkusu yuzunden cogu seye girsemiyorum.
Mesela suan eu stabil rom kurulu ama betaya gecip tum yenilikleri hemen demek istiyorum. Stabilde ayda bir anca guncelleme geliyor sıkıldim.
Telefonu oldugu gibi betaya ceviremezmiyim?
Brick, ekranda kalma vs. riski olmadan ve hicbir ayarim bozulmadan.??

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Bootloader kilidinizin açık, twrp yüklü, riskli bir durum yok.
Yedeklerinizi alın, mi cloud google fotoğraflar vs.
Mevcut twrp giriş yapın,
Wipe işlemlerini yapın.
Art / art dalvik cache
Data
Cache
System
Eu beta romu telefon hafızasına kopyalayın,
Instal kısımından kopyalamış olduğunuz eu beta zip romu seçerek flashlayın,
Kurulum bittikden sonra,
Sol alt köşeden art dalvik/cache yapın, Reboot yaparak telefonu yeniden başlatın.
Bütün işlem bu kadar.

Yani yanlış birşey yapsam bile cihazın kitlenmesi gibi bir zarar söz konusu olmaz diyorsunuz doğrumudur?

peki başlamadan önce kesinlikle yapmam gereken bir ön ayar felan var mı? usb hata ayıklama vb. gibi?

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Bootloader kilidiniz açık hocam , bir sıkıntı olsa dahi fastboot rom flashlayabilirsiniz.mi flash tool ile fastboot rom yüklerken Kilidi kapatmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
Adım adım ve acele etmeden uygulama yaparsanız bir sıkıntı olmaz hocam.
Usb hata ayıklamayı açın.
Mi cloud kullanıcı adı ve şifrelerinizi not edin ve çıkış yapın. Çıkış yaparken yedeklerinizi " Sakla" yapın.
Yedeklerinizi aldığınızdan emin olun.

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Bootloader kilidiniz açık hocam , bir sıkıntı olsa dahi fastboot rom flashlayabilirsiniz.mi flash tool ile fastboot rom yüklerken Kilidi kapatmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
Adım adım ve acele etmeden uygulama yaparsanız bir sıkıntı olmaz hocam.
Usb hata ayıklamayı açın.
Mi cloud kullanıcı adı ve şifrelerinizi not edin ve çıkış yapın. Çıkış yaparken yedeklerinizi " Sakla" yapın.
Yedeklerinizi aldığınızdan emin olun.

Tamamdir dostum denicem. Peki birsey sorucam gordugum kadariyla eu stabil 10kusur varken eu betanin 9.5 kusur ve 9.7kusur versiyonlari var. Neden stabilin arkasindan geliyor? Ve hangisini indirmeliyim kafam karisti

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Tamamdir dostum denicem. Peki birsey sorucam gordugum kadariyla eu stabil 10kusur varken eu betanin 9.5 kusur ve 9.7kusur versiyonlari var. Neden stabilin arkasindan geliyor? Ve hangisini indirmeliyim kafam karisti
Betada isimlendirme şu şekilde 9(yıl)-5(ay) -9(gün)
Stabil de isimlendirme daha farklı ama beta da bildiğin tarihi atıyor isme. Geriden gelme gibi bir durum söz konusu değil.

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Betada isimlendirme şu şekilde 9(yıl)-5(ay) -9(gün)
Stabil de isimlendirme daha farklı ama beta da bildiğin tarihi atıyor isme. Geriden gelme gibi bir durum söz konusu değil.

oo tamam o zaman tesekkurler.

bu doğru versiyon mu??

kaynak :

Son düzenleme:
Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
oo tamam o zaman tesekkurler.

bu doğru versiyon mu??

kaynak :
Evet en güncel sürüm

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
birazdan başlayacağım işleme ama kafama takılan son sıkıntılarıda sorayım öyle..
wipe işlemi cihazdaki twrp yi silmiyor mu?
bendeki twrp güncel mi nasıl anlarım? (güncel olmayanlarda sorun çıkıyor diye okudum)
indirdiğim beta romu cihaza nasıl atıcam? cihaz kapalıyken mi? twrp ekranındayken mi? (bir konuda "Xiaomi USB driverları kurun" denmiş nerden nasıl kurarım? cihazı bilgisayara bağladığımda tüm dataları görebiliyorum. bu kurulu olduğu anlamına mı geliyor?
son bir sıkıntı daha usb hata ayıklamayı bundan önce çok sefer açtığım halde cihaz kapanınca mı yoksa belli bir süre sonra mı oluyor bilmiyorum geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama otomatik kapanıyor.. bu bana sıkıntı çıkartır mı?

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
nonfold twrp silinse bile tekrar yüklersiniz. sıkıntı olacağını düşünmüyorum. forumda rehber mevcut..

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
birazdan başlayacağım işleme ama kafama takılan son sıkıntılarıda sorayım öyle..
wipe işlemi cihazdaki twrp yi silmiyor mu?
bendeki twrp güncel mi nasıl anlarım? (güncel olmayanlarda sorun çıkıyor diye okudum)
indirdiğim beta romu cihaza nasıl atıcam? cihaz kapalıyken mi? twrp ekranındayken mi? (bir konuda "Xiaomi USB driverları kurun" denmiş nerden nasıl kurarım? cihazı bilgisayara bağladığımda tüm dataları görebiliyorum. bu kurulu olduğu anlamına mı geliyor?
son bir sıkıntı daha usb hata ayıklamayı bundan önce çok sefer açtığım halde cihaz kapanınca mı yoksa belli bir süre sonra mı oluyor bilmiyorum geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama otomatik kapanıyor.. bu bana sıkıntı çıkartır mı?
-Wipe işlemleri twrpyi silmez.
-Twrp güncel sürümü modele göre twrp sitesinden kontrol edebilirsiniz.
-Twrp ekranında iken usb takarsanız, bilgisayar cihazınızı depolama olarak görecektir. O şekilde aktarım yapabilirsiniz.
-Usb hata ayıklama sadece boatloderi açarken ise yarıyor daha sonra açık olmasada sorun değil.
-Driverlari forum üzerinden bulabilirsiniz yada xiaomi pc suite kurun. Driverlari eksiksiz olarak kurar o.

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
-Wipe işlemleri twrpyi silmez.
-Twrp güncel sürümü modele göre twrp sitesinden kontrol edebilirsiniz.
-Twrp ekranında iken usb takarsanız, bilgisayar cihazınızı depolama olarak görecektir. O şekilde aktarım yapabilirsiniz.
-Usb hata ayıklama sadece boatloderi açarken ise yarıyor daha sonra açık olmasada sorun değil.
-Driverlari forum üzerinden bulabilirsiniz yada xiaomi pc suite kurun. Driverlari eksiksiz olarak kurar o.

eyvallah dostum hepsini ayarladım girşiyorum.. inşallah problemsiz biter..

Oyla:
Üst Alt