MIUI CT 10 | 9.2.8 sürümünden 9.5 v2 sürümüne dediğiniz gibi geçiş yaptım.
Şuan için fark ettiğim ilk hata kimseyi arayamıyorum.
Rehberden birisine tıkladığım an durduruldu diyor. Sadece numarasını bildiklerimi ve geçmişten arama yapabiliyorum.
-Gece modu kapanmıyor
-Takılma yapıyor telefon.
-Eski arama ekranı daha hoştu. Bir ayarı var mı eskisine döndürmenin ?
Magisk modülü veya her hangi bir 3. Taraf şarj tasarruf uygulaması veya harici bir kernel kullanıyorsanız kaldırın. Düzelmezse yeniden temiz bir kurulum yapmayı deneyin.Hocam bide dokunmatik ekran tepkisiz kalıyor ara ara hiçbişey yapamıyorsun o an
Bildirim çubuğu ayarlarından durum çubuğu buğula seçeneğini kapatın. Çok nadir de olsa dediğiniz gibi oluyor evet. Ayarı kapatırsanız karşılaşmazsınız2 gündür kullanıyorum batarya memnun etti fakat bazen WhatsApp bildirimi icin bild çubuğunu indirirken ekran kilidine girmis gibi islem yapılmıyor ekranda bildirimi çubuğunu yukari kaldirinca ekran düzeliyor ss alamadim bir daha raslarsam ss de almaya calisicam
Ben de 3.2.3.0 yüklü ama sizinki özel bir TWRP galiba. Data silerseniz tüm ayarlarınız ve uygulamalarınız silinir. Yedek almayı unutmayın. En son 2 gün önce TWRP 3.3.1 sürümü yayınlandı.Ayarlar bölümü hariç her yer ( arama ekranı , mesajlar , bildirim paneli , ses ayarları vs ) gece modunda. Böyle daha güzel zaten fakat ayarlar bölümü ve birkaç yer sırıtıyor bembeyaz.
Zaten durum çubuğu buğulama, renkli bildirimler gibi ayarlar çalışmıyor bende. Sürümler arasında geçişte sıkıntı oldu belli ki. Dediğiniz gibi datayı da silsem temiz kurulum olmuş olur mu ?
Kullandığınız güncel TWRP'yi paylaşabilir misiniz rica etsem ? Forumda ki son sürüm yüklü bende zaten. (( Twrp 3.2.3-0 (Gemini) ))
Hocam çok orjinal olmuş. Tamamıyla eski sürüm gibi görünen yeni versiyona sahipsiniz)Muhtemelen sürümler arasında çakışma oldu. Telefon şuan uçak gibi, ilk günkü hızında aşırı memnunum fakat bi kaç bug oldu işte. Müsait bi zamanda denicem. Elinize sağlık