Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Kamera da sıkıntı var mı hocam. Mi5 de kullandığım MI6 kamerasını değiştirmeyi unuttum çünkü. Orjinalini ekledim konuya dileyen TWRP ile yukleyebilir
Herhangi bir sıkıntı yok kamera da. Kamera ara yüzü de gayet güzel ve akıcı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emreknylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Kanyilm
Cihazım
Mi5s 3/64
Konular
0
Kamerada sorun yok rom gayet stabil ve batarya konusunda da ideal. Oyun oynarken ısınma da olmadi

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181

coldfire

Herkes kendi ateşini başkasının Cehenneminde sınar
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Gölpinar
Cihazım
poco F5
Konular
7
hocam eurom stabilden,dönüş yapıp bu romun kurulumunda sorun çıkar mı?

sahdalaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğan Can
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Elinize emeğinize sağlık hocam. Mi5 kullanıyorum ilk önce bunu belirteyim. Romu denemek için az önce kurdum. Fakat ilk reboot 20 dk kadar sürdü telefon açılmadı. Sadece bios logosu hareket ediyordu. Bende cihazı yeniden başlattım, bu sefer açıldı. Kurulumu yapmaya başladım devamında ama aşırı derecede lag var. Neyse ilk anlarda olur dedim devam ettim. Kullanıcı sözleşmesi vs tarzında kabul edilecek şeyleri onayladığımda rahat bir 10 - 15 saniye arasında bekliyor. Bunları da geçtim bir şekilde, kurulum bitti ama lag hala devam etmekte. Sizin rom benim telefona gelmiyor gibi hocam :) Full wipe yapıp dahili depolamayı bile sıfırladığımı, eski yazılımdan en ufak bir kalıntı bile bırakmadan kurduğumu da belirtmek isterim. Emekleriniz için teşekkkürler, umarım çalışmalarınızdan vazgeçmeden devam edersiniz. Kolay gelsin, iyi günler.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Elinize emeğinize sağlık hocam. Mi5 kullanıyorum ilk önce bunu belirteyim. Romu denemek için az önce kurdum. Fakat ilk reboot 20 dk kadar sürdü telefon açılmadı. Sadece bios logosu hareket ediyordu. Bende cihazı yeniden başlattım, bu sefer açıldı. Kurulumu yapmaya başladım devamında ama aşırı derecede lag var. Neyse ilk anlarda olur dedim devam ettim. Kullanıcı sözleşmesi vs tarzında kabul edilecek şeyleri onayladığımda rahat bir 10 - 15 saniye arasında bekliyor. Bunları da geçtim bir şekilde, kurulum bitti ama lag hala devam etmekte. Sizin rom benim telefona gelmiyor gibi hocam :) Full wipe yapıp dahili depolamayı bile sıfırladığımı, eski yazılımdan en ufak bir kalıntı bile bırakmadan kurduğumu da belirtmek isterim. Emekleriniz için teşekkkürler, umarım çalışmalarınızdan vazgeçmeden devam edersiniz. Kolay gelsin, iyi günler.
Yorumunuz için teşekkürler. Bu durum için üzgünüm. Bazı cihazlarda rootdan dolayı olabiliyorlar bu şekilde. İlk kurulum biraz uzun sürüyor evet ama sizin ki Root dan dolayı açılmamış gibi görünüyor. Kurulum yapmadan önce zip içinden "Magisk" dosyasını silin. Kurulum tamamlandıktan sonra Magisk kurabilirsiniz.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
hocam eurom stabilden,dönüş yapıp bu romun kurulumunda sorun çıkar mı?
Stabil Romdan betaya geçiş yaparken 4 wipe ve data silerek geçiş yapın sorun olmaz hocam. Data yedeği alın mutlaka. Kurulum tamamlandıktan sonra tekrar geri yükleyebilirsiniz

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
11
Kamera da sıkıntı var mı hocam. Mi5 de kullandığım MI6 kamerasını değiştirmeyi unuttum çünkü. Orjinalini ekledim konuya dileyen TWRP ile yukleyebilir
Kamera da herhangi bir sıkıntı yok üstad.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Çağrı ayarları/Gelişmiş ayarlar menüsünden Avatar seçimi yapablilir ve tuş kombinasyon seçeneklerini kullanabilirsiniz

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt