- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 9T [Davinci]
- Konular
- 181
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DP değeri iconlar için zaten hocam. Ordan iconları istediğiniz boyuta getirip, yazı kısmınıda zaten ayarlamayi biliyor sunuz. Ben 5x5 ekran düzeninde küçük yazı tipini kullanıyorum. Dpi 360 ve gayet memnunum. Alıştığım düzen olduğu için. Ekran görüntülerinde de görebilirsiniz1. Sayın hocam 9.2.3 sürümünü kurup üzerine anlattığınız gibi 65 mblik yamayı kurdum. MTP seçili ve hata ayıklama kapalı. Büyük bir problem değildi zaten sorun edilecek bir şey değil çalışıyor.
2- Normalde tuşlara alışık olduğum için kademe sayısının fazla gelmesi gıcık etmişti. Zaten el ile hassas ayar yapabiliyorken tuşların kademe sayısının azaltılması daha işlevsel olabilir. Alışılabilir bir durum bu da büyük bir sorun değil sadece gıcık bir durum benim için
3- Hangi ölçüleri kullanırsam kullanayım uyduramadım alıştığım görüntüyü. 4x5 standart olarak en yakın sonucu alıyorum. DP değeriyle hassas ayarlar yapsam da bu yazıları değil tüm app ve sistemi etkiliyor. WhatsApp Facebook Twitter ve İnstagramda yazılar (küçük seçiliyken) büyük gözüküyor. Çok küçük seçildiğinde normal istediğim kıvama geliyor fakat DP değeri 411 oluyor ve tüm sistem, logolar, ifadeler küçücük oluyor. Hassas ayarla değişen bir durum olmuyor her şeye etki ettiği için.
4- Google Maps sadece EV içindeyken konum bulmuyormuş. Dışarı çıktığımda sorun yok.
Dediğiniz noktalara bir sonraki güncelleme de değişiklikler yapmaya çalışacağım. Geri bildirimleriniz için teşekkürler