Forumda mevcut hocam. Sayın Ethnic hocamın yapmış olduğu modlu Xperia klavyeSadece klavyeyi paylaşma şansınız var mı apk olarak
Teşekkür ederim onu kullanıyordum zatenForumda mevcut hocam. Sayın Ethnic hocamın yapmış olduğu modlu Xperia klavye
Mod - Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]
Forumdaki sunucu taşınmasından dolayı konum silinmişti, tekrar açma gereği duydum. Klavyede bir çok iyileştirme yaptım ama başlıcaları ; Klavye tuş dizilimleri ve en boy oranları düzenlendi Tuşa uzun basma tepkime süresi düşürüldü. Klavyedeki mevcut temalar silinerek yerine iPhone...forum.miuiturkiye.net
Global rom kullanıyorsaniz mtz dosya uzantılı tema yükleyemezsiniz. Custom rom kullanıyorsaniz tema uygulamasından içeri aktar diyerek mtz dosyasını seçebilirsinizHocam bu temayı indirdim ama nasıl kuracağım yardımcı olabilicek arkadaş var mı Android 10 miui 12 kurulu cihazım da
Global rom kullanıyorsaniz mtz dosya uzantılı tema yükleyemezsiniz. Custom rom kullanıyorsaniz tema uygulamasından içeri aktar diyerek mtz
Teşekkürler hocam malesef global rom kullanıyorumGlobal rom kullanıyorsaniz mtz dosya uzantılı tema yükleyemezsiniz. Custom rom kullanıyorsaniz tema uygulamasından içeri aktar diyerek mtz dosyasını seçebilirsiniz