- Adım
- harun
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MODALİFE
- Konular
- 38
developer rom yazanı indireceksin
MI 5s Eu Beta 7.12.21
MI 5s Eu Beta 7.12.21
Sorunu çözebildinizmi aynı durum bende de mevcutaçık renklerde duvar kağıdı kullanırken rakamı koyu renk de yapmak kullanışlı oluyordu umarım düzelir
hocam bir değişiklik daha fark ettim kilit ekranında gelen cevapsız çağrı uyarısı artık ingilizce (missed call) şeklinde yazıyor sizlerde de böyle mi
Temanızı değiştirip de denermisiniz?Sorunu çözebildinizmi aynı durum bende de mevcut
Denedim hatta varsayılan temayı geri yükleyip onuda denedim yine İngilizce yazıyor cevapsız çağrı larTemanızı değiştirip de denermisiniz?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sanırım romdan kaynaklı, bir de dili ingilizce yapıp, cihazı kapatıp açın, sonra tektar türkçe yapın, kapatıp açın, bakalım değişen bir şey olacakmı? Kusura bakmayın sizi de yoruyoruz ama....Denedim hatta varsayılan temayı geri yükleyip onuda denedim yine İngilizce yazıyor cevapsız çağrı lar
Söylediğinizi yaptım fakat yine olmadı cevapsız çağrı yazısı ingilizce çıktı yine hatta ayarlar bölümünde bile az da olsa bazı yazılar İngilizceSanırım romdan kaynaklı, bir de dili ingilizce yapıp, cihazı kapatıp açın, sonra tektar türkçe yapın, kapatıp açın, bakalım değişen bir şey olacakmı? Kusura bakmayın sizi de yoruyoruz ama....
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Söylediğinizi yaptım fakat yine olmadı cevapsız çağrı yazısı ingilizce çıktı yine hatta ayarlar bölümünde bile az da olsa bazı yazılar İngilizce
Missed call yazıyor nasıl bir rom gerekliSanırım romdan kaynaklı, bir de dili ingilizce yapıp, cihazı kapatıp açın, sonra tektar türkçe yapın, kapatıp açın, bakalım değişen bir şey olacakmı? Kusura bakmayın sizi de yoruyoruz ama....
Ek ayarlarda bölge Türkiye olarak yazıyorSanırım romdan kaynaklı, bir de dili ingilizce yapıp, cihazı kapatıp açın, sonra tektar türkçe yapın, kapatıp açın, bakalım değişen bir şey olacakmı? Kusura bakmayın sizi de yoruyoruz ama....
Ek ayarlarda bölge Türkiye olarak yazıyorSanırım romdan kaynaklı, bir de dili ingilizce yapıp, cihazı kapatıp açın, sonra tektar türkçe yapın, kapatıp açın, bakalım değişen bir şey olacakmı? Kusura bakmayın sizi de yoruyoruz ama....
O sorun yok ama dediğim gibi cevapsız çağrılar İngilizce yazıyor birde WhatsApp tan ne kadar kaç kişiden mesaj gelirse gelsin 1 tane mesaj geldi gibi yazıyor buna çözüm yokmu peki ...ya arkadaş bu xiaomi de denizi geçmiş derede boğuluyor resmenaynı bildirimler 2 defa geliyor sizde de var mı o sorun
Peki bu WhatsApp takı sorundamı son güncelleme ile geldi kaç kişi mesaj yollarsa yollasın 1 mesaj görünüyormıuı 9 a geçtikten sonra herkes de durum aynı, bende de ingilizce yazıyor, mi mix global kararlı kullanıyorum mıuı 9
O sorun yok ama dediğim gibi cevapsız çağrılar İngilizce yazıyor birde WhatsApp tan ne kadar kaç kişiden mesaj gelirse gelsin 1 tane mesaj geldi gibi yazıyor buna çözüm yokmu peki ...ya arkadaş bu xiaomi de denizi geçmiş derede boğuluyor resmen
[doublepost=1514445637,1514445521][/doublepost]
Peki bu WhatsApp takı sorundamı son güncelleme ile geldi kaç kişi mesaj yollarsa yollasın 1 mesaj görünüyor