- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mı 5s
- Konular
- 4
Ya yeter kardeşim kaç aydır bekliyorum hala gelmedi bende mi sorun var ya. Telefonum mi5s bilen birisi yardımcı olsun arkadaşlar lütfen
Kardeşim bana yardımcı olur musun nasıl yapıcazneden global stabil bekliyorsunuz kurun stabil betayi kullanın miui9u haftalık yenilikleri yakalayın arkadaşlar
MI 5s Eu Beta 7.12.21
stabil miui 8den guncelleyici üzerinden miui 9a geçebilirsiniz.Sanirim bootloader kilidi kapalı sizin onun için yapacağınız işlem vereceğim linkten 7.12.14 developer rom indirin telefon hafızasına atıp guncelleyici üzerinden 3 noktaya tıklayıp rom paketini bulup onay verinKardeşim bana yardımcı olur musun nasıl yapıcaz
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşimstabil miui 8den guncelleyici üzerinden miui 9a geçebilirsiniz.Sanirim bootloader kilidi kapalı sizin onun için yapacağınız işlem vereceğim linkten 7.12.14 developer rom indirin telefon hafızasına atıp guncelleyici üzerinden 3 noktaya tıklayıp rom paketini bulup onay verin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Eu Beta 7.12.21
Önemli değil umarım halledebilirsinizTeşekkür ederim kardeşim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu mi6 için yapabilirmiyim mi9 global kararlı yüklü bende betaya geçmek istiyorumstabil miui 8den guncelleyici üzerinden miui 9a geçebilirsiniz.Sanirim bootloader kilidi kapalı sizin onun için yapacağınız işlem vereceğim linkten 7.12.14 developer rom indirin telefon hafızasına atıp guncelleyici üzerinden 3 noktaya tıklayıp rom paketini bulup onay verin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Eu Beta 7.12.21
Bunu mi6 için yapabilirmiyim mi9 global kararlı yüklü bende betaya geçmek istiyorum
Bu betami oluyor bendeki zaten 9.0.2 şuan hangisini indirecem beta içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buradaki romu indirip kurabilirsiniz
MI 5s Eu Beta 7.12.21