İnceleme MIUI 9 8.1.4 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 46
  • Görüntüleme 9K

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Selamlar Herkeze ben yeni üye oldum nasıl konu açılır onuda bulamadım. NOTE4x telefonun var.
ayarlardan Telefon hakkındaya girdiğim zaman cihaz modeli Redmi NOTE 4 görülüyor cihazın Rose Renk note4 rose rengi yok diye biliyorum ama neden note4 görünüyor anlamadım.
miui 9 Global 8.1.4 beta sürümü yüklü
bir güncelleme geldi 1.4 gb
Miui_HMNote4Xglabal_8.1.4_c7.zip şeklinde bunu indirdin yükle diyorum kapanıp açılıyor sözde yüklüyor sonra yükleme bittikten sonra şöyle bir yazı geliyor.
Güncelleme kayıtlarına Erişim izniniz yok.
Oturum açmış olduğunuz hesabın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Diye bir yazı yazıyor.
Acaba global rom atılırken note4 ünmü romunumu attılarda cihaz NOTE 4 görüyor interneti açınca cihaz note4x olduğunu anlayıp sistem bana note4x in güncellenmesini mi yolladı diye düşünüyorum ama yükleyemiyorumda banada bir yol gösteren olursa çok sevinirim konu açamadığım buradan yazdığım içinde konu sahibinden özürdiliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Snapdragon redmi note 4 ile redmi note 4x'in romları aynı hocam global beta romun son sürümü 8.1.4 kurulu cihazda indirdiğiniz rom sürümü ile aynı yarın güncelleme geldiğinde otamatik olarak gelecektir.

Narqotic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mi
Cihazım
Red Note 4X
Konular
0
Kopuş teşekkür ederim cevap için ozaman herşey yolunda o 1.4 gb güncellemeyi yüklemesemde birşey kaybetmiş olmuyorum doğrumudur.

Birde neden cihaz NOTE 4 görünüyor cihaz Note4x yazması gerekmezmi bazı paylaşımlarda gördüm onlarınkinde Note4x yazıyor
[doublepost=1515690232,1515690144][/doublepost]Lopus otomatik türkçe klavye madurluğuna uğradım kusura bakmayasın silme düzeltmede göremedim:(

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
arkadaşlar yeni güncelleme geldi 8.1.11 yükleyen varmı ne değişiklik var türkçe özeti paylaşılırdı forumda göremedim

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Kopuş teşekkür ederim cevap için ozaman herşey yolunda o 1.4 gb güncellemeyi yüklemesemde birşey kaybetmiş olmuyorum doğrumudur.

Birde neden cihaz NOTE 4 görünüyor cihaz Note4x yazması gerekmezmi bazı paylaşımlarda gördüm onlarınkinde Note4x yazıyor
[doublepost=1515690232,1515690144][/doublepost]Lopus otomatik türkçe klavye madurluğuna uğradım kusura bakmayasın silme düzeltmede göremedim:(
Redmi Note 4 yazdığına fazla takılmayın hocam ortak rom kullandıkları için redmi note 4 yazıyor bazı romlarda redmi note 4x yazıyor dediğiniz gibi :)
arkadaşlar yeni güncelleme geldi 8.1.11 yükleyen varmı ne değişiklik var türkçe özeti paylaşılırdı forumda göremedim
Forumda konusu açacağım hocam.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Redmi Note 4 yazdığına fazla takılmayın hocam ortak rom kullandıkları için redmi note 4 yazıyor bazı romlarda redmi note 4x yazıyor dediğiniz gibi :)

Forumda konusu açacağım hocam.
teşekkürler

Narqotic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mi
Cihazım
Red Note 4X
Konular
0
Lopus TeşekkürlerYes~~

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Düzeltme - Güncelleme sonrasında Anaekran kilitlenmesi ve geç gelme sorunu.
Bu son iki guncellemedir var inşallah bu seferde duzeltirler bu arada note 4 kullanıyorum deneme amaçlı dün yoğun kullandım 12 saat ekran süresi aldım bence düşük 7.8.14 guncellemesinde (2-3 önceki güncelleme sürüm buydu sanırım) 13-14 saati görüyordum aynı şekilde kullanımda (Parlaklık oto full 4 g açık çift hat kullanıyorum)
Hocam ben o sureyi mi max2 de asiri yogun kullanimda aliyorum, daha ne istiyorsunuz :D

Üst Alt