Teşekkürler hocam bu çok kötü oldu işte :/Spotify(imiz) aynı hocam, arka plan bildirim ekranında aşırı şeffaf siyah
Mi max 2 nin garantilisi, garantisizi, sıfırı, kullanılmışı, gold ve siyah renkleri mevcut....fiyatı da çok uygunçok şükür mi 6 iade ettim parayı geri aldım. bundan sonra garantili cihaz almam D
Greenify kullanabilirsiniz.Arkadaşlar yukledm fakat hep uygulamalar böyle onbellekte duruyor cok ram kapliyor ben kapasam bile tekrar aciliyor nasil engelleyebilirim tum izinlerini kapattim , arkaplanda da baslamiyorlar
Eklemek istedim şarj azaldığında, pil %19 a düştüğünde, prize bağlandığımda ve prizden çıkarttığındaki sesler de değişmiş.Mı 5s de yeni sesler eklenmiş. Örneğin klavye sesi, ekran kilitleme sesi falan değişmiş yeni zil sesleri eklenmiş. Açıkçası pek de güzel olmamış. Ve dediğiniz gibi bildirim paneli hâlâ tek. Ben çift kullanıyordum.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildigim kadariyla guncellemeler brick yapmaz.beyler rom hakkında 3-4 sene önce oldukça iyi bilgim vardı. biraz unutmuş olsam da mıuı 9 romunu attım.
güncellemeyi yapsam brick olur mu
[doublepost=1516374010,1516372989][/doublepost]beyler rom hakkında 3-4 sene önce oldukça iyi bilgim vardı. biraz unutmuş olsam da mıuı 9 romunu attım.
güncellemeyi yapsam brick olur mu