- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Evet bende yiyor, genel olarak biraz fazla gibi pil tuketimiChrome sizdede fazla sarj yiyor mu ?
Evet bende yiyor, genel olarak biraz fazla gibi pil tuketimiChrome sizdede fazla sarj yiyor mu ?
Oreodan olmasin?Arkadaşlar 7.12.14 teyim daha geçen hafta güncellemedim, bu güncelleme neden bu kadar büyük?
Aynen bencede oyle 5-6 dakikada bir %1 iniyor.Evet bende yiyor, genel olarak biraz fazla gibi pil tuketimi
O zaman normal bi güncelleme yapmayacak telefonu da sıfırlayacak dimi?Oreodan olmasin?
Hatirlayamadim suanda siz yinede alin verileri bir kenara.O zaman normal bi güncelleme yapmayacak telefonu da sıfırlayacak dimi?
Kilidi acip fastboot ile flashlamaniz lazim. Donceginiz rom android N oldugu icin hata cikiyor.Selam arkadaşlar,
Mi9.2.2.0 global sürümden Mi9 8.1.18 e güncelleme paketi seçerek yükselttim. Neredeyse herşey gayet güzel ve akıcı, lakin konumlama ile ilgili sıkıntı çekiyorum, haritalarda problem yaşıyorum. Global sürümde böyle bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi mecburen Global roma geçmem gerekiyor, Android O dan Android N nasıl geçeceğiz? Bilen duyan yönlendirebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum, Bu arada kilit açık değil,
İyi Akşamlar