Güncelleme Miui 9 8.1.18 geldi

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Selam arkadaşlar,
Mi9.2.2.0 global sürümden Mi9 8.1.18 e güncelleme paketi seçerek yükselttim. Neredeyse herşey gayet güzel ve akıcı, lakin konumlama ile ilgili sıkıntı çekiyorum, haritalarda problem yaşıyorum. Global sürümde böyle bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi mecburen Global roma geçmem gerekiyor, Android O dan Android N nasıl geçeceğiz? Bilen duyan yönlendirebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum, Bu arada kilit açık değil,
İyi Akşamlar

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Selam arkadaşlar,
Mi9.2.2.0 global sürümden Mi9 8.1.18 e güncelleme paketi seçerek yükselttim. Neredeyse herşey gayet güzel ve akıcı, lakin konumlama ile ilgili sıkıntı çekiyorum, haritalarda problem yaşıyorum. Global sürümde böyle bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi mecburen Global roma geçmem gerekiyor, Android O dan Android N nasıl geçeceğiz? Bilen duyan yönlendirebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum, Bu arada kilit açık değil,
İyi Akşamlar
Kilidi acip fastboot ile flashlamaniz lazim. Donceginiz rom android N oldugu icin hata cikiyor.

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Eyvallah sağolasın. Sanırım 72 saat bekleyeceğiz. Bu arada haritalarla ilgili hata kalktı şu an. Herhangi bir problem de gözükmüyor. Garip!!

madcyler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihat
Cihazım
MI6
Konular
0
Arkadaşlar oreo 8.1.18 yükleyenlerde TWRP sorunu yaşayanlar için