- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Mi Max 2....tek geçerimlanet olası mi 6
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Mi Max 2....tek geçerimlanet olası mi 6
Bildirim ekranı yine tek ekran derken hocam notification shade var mıMi 6 nın bu sürüm ile ilk fastboot oreo romu verildi, sesler değişmiş ve bildirim ekranı yine tek ekran olmuş.
Evet öyle ama eskiye göre ram daha fazla yiyor bariz göründü gözümeHocam android açılmış uygulamaları bir sonraki sefer hızlı açılması için on bellekte tutar bu yıllardır var olan birşey. Ram yetersiz geldiği zaman en sondan kapatmaya başlar. Bunun sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Spofi kullanıp da bilirim de böyle siyah bir ekran gören varmı? Bilgilendiren olursa çok sevinirimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kararma bazen farkli uugulamalarda oluyodu banada suanlik yok amaHocam android açılmış uygulamaları bir sonraki sefer hızlı açılması için on bellekte tutar bu yıllardır var olan birşey. Ram yetersiz geldiği zaman en sondan kapatmaya başlar. Bunun sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Spofi kullanıp da bilirim de böyle siyah bir ekran gören varmı? Bilgilendiren olursa çok sevinirimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok şükür mi 6 iade ettim parayı geri aldım. bundan sonra garantili cihaz almam DMi Max 2....tek geçerim
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bu şekildeBildirim ekranı yine tek ekran derken hocam notification shade var mı
Tamam dır hocam. Spofi bir deneme şansınız var mı? Bildirim arka planı siyah oluyur muş da doğru mudur.