- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
Duzelmedi ya kaldırdım yeniden. Kurdum olmadıAyarlardan bildirim ayarlarını kontroledin bende düzeldi.
Duzelmedi ya kaldırdım yeniden. Kurdum olmadıAyarlardan bildirim ayarlarını kontroledin bende düzeldi.
Yeni guncellemede herhangi bir olumsuzluk taşıyan var mi
whatsap ayarlarından bildirim sesini değiştirinDuzelmedi ya kaldırdım yeniden. Kurdum olmadı
Hah düzeldi eyvallahwhatsap ayarlarından bildirim sesini değiştirin
Hayır hocam Oreo güncellemesi değil Xiaomi cihazlarda mi6 ve Mi A1 cihazlar için mevcut şuan Oreo güncellemesi cihazı sıfırlamakta fayda var tabi isterseniz yapabilirsiniz.Arkadaşlar bu güncelleme oreo güncellemesiymiş ama oreo yenilikleri gelmedi mi? Birde Android 7 den 8 geçtik wipe factory falan yapmak gerekir mi?
Benim cihaz mi6 dostum beni biraz bilgilendirir misin rica etsem? Ben global stabil kullanıyordum beta yı merak etip geçtim ama bildirim çubuğu hızlı yanıt dışında çok bir fark görmemiştim bu güncelleme ile oda gitti. Hangi sürüm daha stabil sence ona geçeyim kalsın öyle.Hayır hocam Oreo güncellemesi değil Xiaomi cihazlarda mi6 ve Mi A1 cihazlar için mevcut şuan Oreo güncellemesi cihazı sıfırlamakta fayda var tabi isterseniz yapabilirsiniz.
Romlar cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor kullandığım cihaz Mi4 hem kararlı hemde betayı romu kullandım uzun süredir beta rom kullanıyorum kararlı romdan daha performanslı diyebilirim stock romdan memnun değilseniz diğer costum romları deneyebilirsiniz xiaomi.eu rom gibi.Benim cihaz mi6 dostum beni biraz bilgilendirir misin rica etsem? Ben global stabil kullanıyordum beta yı merak etip geçtim ama bildirim çubuğu hızlı yanıt dışında çok bir fark görmemiştim bu güncelleme ile oda gitti. Hangi sürüm daha stabil sence ona geçeyim kalsın öyle.
Güncellemeyle alakalı bir sorundur muhtemelen.bende Spotify de boyle bir sorun oldu ve bazi wp bildirimlerinle üstte bildirim cubugunda 1 kisiden mesaj gelmesine rağmen iki tane wp simgesi çıkıyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi