Hocam mi5 güzel cihaz ve güncelleme konusunda da iyi yalnız arkası cam olduğu için biraz hassas.Şahsen şu an mi5s kullanıyorum ve mi5e göre sağlam bir telefon kamera olarak ta gayet memnunum. Mi5s tavsiye ederim size tek sorunu güncelleme ama o da yakında hallolacak gibi.Arkadaşlar ben de mi5 prime almayı düşünüyorum ama takip ettiğim kadarıyla mi5 serisinde problem fazla gibi. Bir yakınıma alınacak cihaz, beni mahçup eder mi?
Olumsuz yönleri var mı? 1.000,00 tl civarı bütçeye önereceğiniz başka model olur mu?
Hocam o konuda teknik bilgiye sahip değilim, forumdan sorununu iletirsen yöneticilere onlar yardımcı olacaktır.Evet hocam karşı taraf bağlantı sağlıyor fakat internetimi kullanamıyor
Hocam dediğim gibi tek sorun wifi hotspot oda güncelleme ile hallolur N11 de felan 64GB versiyonu 1099₺ ye kadar bulunuyor kamerası vs ois olması nedeniyle mi 5s den biraz daha iyi işlemcisi vs de biraz daha düşük mi 5s den seçim seninArkadaşlar ben de mi5 prime almayı düşünüyorum ama takip ettiğim kadarıyla mi5 serisinde problem fazla gibi. Bir yakınıma alınacak cihaz, beni mahçup eder mi?
Olumsuz yönleri var mı? 1.000,00 tl civarı bütçeye önereceğiniz başka model olur mu?