Yardım MIUI 8 Global Stable/Kararlı Rom 8.2 Güncellemesi

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Miui 8.1.2 kararlı sürümde cihaz ne yapmalıyım?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Arkadaşlar ben de mi5 prime almayı düşünüyorum ama takip ettiğim kadarıyla mi5 serisinde problem fazla gibi. Bir yakınıma alınacak cihaz, beni mahçup eder mi?

Olumsuz yönleri var mı? 1.000,00 tl civarı bütçeye önereceğiniz başka model olur mu?
Hocam mi5 güzel cihaz ve güncelleme konusunda da iyi yalnız arkası cam olduğu için biraz hassas.Şahsen şu an mi5s kullanıyorum ve mi5e göre sağlam bir telefon kamera olarak ta gayet memnunum. Mi5s tavsiye ederim size tek sorunu güncelleme ama o da yakında hallolacak gibi.

Oyla:

sercansafak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Şafak
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Dış Ticaret
Konular
2
Evet hocam karşı taraf bağlantı sağlıyor fakat internetimi kullanamıyor
Hocam o konuda teknik bilgiye sahip değilim, forumdan sorununu iletirsen yöneticilere onlar yardımcı olacaktır.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar ben de mi5 prime almayı düşünüyorum ama takip ettiğim kadarıyla mi5 serisinde problem fazla gibi. Bir yakınıma alınacak cihaz, beni mahçup eder mi?

Olumsuz yönleri var mı? 1.000,00 tl civarı bütçeye önereceğiniz başka model olur mu?
Hocam dediğim gibi tek sorun wifi hotspot oda güncelleme ile hallolur N11 de felan 64GB versiyonu 1099₺ ye kadar bulunuyor kamerası vs ois olması nedeniyle mi 5s den biraz daha iyi işlemcisi vs de biraz daha düşük mi 5s den seçim senin

Oyla:
Üst Alt