- Adım
- Faruk Gunes
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 0
Garantiye evo ya gondersem değiştiriler mi
Forumu biraz gezecek olursanız birçok konuda aynı soruları ve verilen cevapları okuyabilirsiniz.Daha cozmedim hocam bekliyorum
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar hocam emin olun okudugum arastirdigim zamani bilseniz hak verirsiniz cihaz fastboot da iken miflash cihazi gormuyor donanim imza dogrulamasi devre disi , isletim.sistemi 64 bit miflash 64 bit surucu eksiksiz fakat miflash fastboot da gormuyorki romu flash edebileyim ama eu.miui daki 2016 surum miflash ds denedigim de fastboot ta cihazi goruyor ama yukleme yapmiyor flash dedidigmde success veriyor fakat birsey oldugu yok sanal win7 kurup onda deniycem bideForumu biraz gezecek olursanız birçok konuda aynı soruları ve verilen cevapları okuyabilirsiniz.
Arkadaşımızın verdiği linkleri bir daha gözden geçirin isterseniz. Böylece telefonunuzda bulunan romun multirom olduğunu ve güncelleme alamayacağını görüp, Updater yani Güncelleyici ile de orjinal rom yüklemenizin mümkün olmadığını öğrenmiş olacaksınız.
Yapmanız gereken şey söylenmiş. Mi Flash Tools ile yüklemeniz gerekiyor. Videolu, resimli, yazılı anlatımlardan nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun dışında şeyler yapıp sonra da niye olmuyor diye yazmayın lütfen.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben roma güncelleme gelmiyor, Updater ile güncelliyorum olmuyor şeklindeki sorunlar için yazmıştım. Fastboot telefonu görmüyorsa sorun güncelleme değil demektir. Sanal Windows mutlaka sorunu çözecektir. Windows ile ilgili sıkıntılar olabiliyor. Ayrıca mümkün olduğunca usb 2.0 portları kullanmaya çalışın. Farklı portlarda deneyin.Selamlar hocam emin olun okudugum arastirdigim zamani bilseniz hak verirsiniz cihaz fastboot da iken miflash cihazi gormuyor donanim imza dogrulamasi devre disi , isletim.sistemi 64 bit miflash 64 bit surucu eksiksiz fakat miflash fastboot da gormuyorki romu flash edebileyim ama eu.miui daki 2016 surum miflash ds denedigim de fastboot ta cihazi goruyor ama yukleme yapmiyor flash dedidigmde success veriyor fakat birsey oldugu yok sanal win7 kurup onda deniycem bide
MI 5 cihazımdan gönderildi
Telefonu fabrika ayarlarına almadıysanız onu deneyin. Genelde en çok atlanılan husus budur.Merhaba mi5 cihazimi yeni aldim telefonu actim guncelleme geldi.8. 0.5.0 kararli yazan bir surum oldu fakat bu geldikten sonra kendi tarayicisinda hata veriyor kapaniyor.bazi yerlerde ornegin arayan birisi oldugunda sol cektigimde call yaziyor yani tam turkce degil ne yapmam gerek tesekkurler