Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

farukgunes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faruk Gunes
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Garantiye evo ya gondersem değiştiriler mi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Daha cozmedim hocam bekliyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumu biraz gezecek olursanız birçok konuda aynı soruları ve verilen cevapları okuyabilirsiniz.
Arkadaşımızın verdiği linkleri bir daha gözden geçirin isterseniz. Böylece telefonunuzda bulunan romun multirom olduğunu ve güncelleme alamayacağını görüp, Updater yani Güncelleyici ile de orjinal rom yüklemenizin mümkün olmadığını öğrenmiş olacaksınız.
Yapmanız gereken şey söylenmiş. Mi Flash Tools ile yüklemeniz gerekiyor. Videolu, resimli, yazılı anlatımlardan nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun dışında şeyler yapıp sonra da niye olmuyor diye yazmayın lütfen.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
Forumu biraz gezecek olursanız birçok konuda aynı soruları ve verilen cevapları okuyabilirsiniz.
Arkadaşımızın verdiği linkleri bir daha gözden geçirin isterseniz. Böylece telefonunuzda bulunan romun multirom olduğunu ve güncelleme alamayacağını görüp, Updater yani Güncelleyici ile de orjinal rom yüklemenizin mümkün olmadığını öğrenmiş olacaksınız.
Yapmanız gereken şey söylenmiş. Mi Flash Tools ile yüklemeniz gerekiyor. Videolu, resimli, yazılı anlatımlardan nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun dışında şeyler yapıp sonra da niye olmuyor diye yazmayın lütfen.

Selamlar hocam emin olun okudugum arastirdigim zamani bilseniz hak verirsiniz cihaz fastboot da iken miflash cihazi gormuyor donanim imza dogrulamasi devre disi , isletim.sistemi 64 bit miflash 64 bit surucu eksiksiz fakat miflash fastboot da gormuyorki romu flash edebileyim ama eu.miui daki 2016 surum miflash ds denedigim de fastboot ta cihazi goruyor ama yukleme yapmiyor flash dedidigmde success veriyor fakat birsey oldugu yok sanal win7 kurup onda deniycem bide

MI 5 cihazımdan gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Selamlar hocam emin olun okudugum arastirdigim zamani bilseniz hak verirsiniz cihaz fastboot da iken miflash cihazi gormuyor donanim imza dogrulamasi devre disi , isletim.sistemi 64 bit miflash 64 bit surucu eksiksiz fakat miflash fastboot da gormuyorki romu flash edebileyim ama eu.miui daki 2016 surum miflash ds denedigim de fastboot ta cihazi goruyor ama yukleme yapmiyor flash dedidigmde success veriyor fakat birsey oldugu yok sanal win7 kurup onda deniycem bide

MI 5 cihazımdan gönderildi
Ben roma güncelleme gelmiyor, Updater ile güncelliyorum olmuyor şeklindeki sorunlar için yazmıştım. Fastboot telefonu görmüyorsa sorun güncelleme değil demektir. Sanal Windows mutlaka sorunu çözecektir. Windows ile ilgili sıkıntılar olabiliyor. Ayrıca mümkün olduğunca usb 2.0 portları kullanmaya çalışın. Farklı portlarda deneyin.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Mmeessutt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MESUT
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba mi5 cihazimi yeni aldim telefonu actim guncelleme geldi.8. 0.5.0 kararli yazan bir surum oldu fakat bu geldikten sonra kendi tarayicisinda hata veriyor kapaniyor.bazi yerlerde ornegin arayan birisi oldugunda sol cektigimde call yaziyor yani tam turkce degil ne yapmam gerek tesekkurler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba mi5 cihazimi yeni aldim telefonu actim guncelleme geldi.8. 0.5.0 kararli yazan bir surum oldu fakat bu geldikten sonra kendi tarayicisinda hata veriyor kapaniyor.bazi yerlerde ornegin arayan birisi oldugunda sol cektigimde call yaziyor yani tam turkce degil ne yapmam gerek tesekkurler
Telefonu fabrika ayarlarına almadıysanız onu deneyin. Genelde en çok atlanılan husus budur.

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erencanki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
mi 5
Konular
0
Fastboot Recovery farkı ne hangisini yuklememiz lazım ?

sasazass1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
5
Merhaba iyi akşamlar.Dün almış olduğum Xiaomi mi5 MIUI sürümü: 7.2.4.0 MAAMIDIDC Global Kararlı. AYARLAR-CİHAZ HAKKINDA-SİSTEM GÜNCELLEMESİNE girdiğim zaman MIUI v8.1.2.0 MAAMIDI (1.4GB) Kararlı sürümü gözüküyor bu sürüme geçmeli miyim pozitif ve negatif yönleri neler acaba ?

MySun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet ihsan
Cihazım
mi 5
Konular
0
bende yeni aldım mi5 i ve şansa CN olan sürüm yüklü ve güncelleme gelmiyor.
şimdi benim bootloder kilidini açmam mı gerekiyor?

Üst Alt