Henüz alan yok.Arkadaşlar mi5 V8.1.4.0 güncellemesini alan var mı ? Resmi sitede görünüyor fakat bende güncelleme yok diyor.!
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden bu şekilde oldu hocam bi bilginiz var mı ?Henüz alan yok.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Çok önemli birşey değil. Kafa patlatmaya değmez. Zaten 20 Şubat'ta Miui 8.2 geliyor.Neden bu şekilde oldu hocam bi bilginiz var mı ?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin cihazın global romu yok. Türkçe dil ve Google servisleri için Multi rom yükleyebilirsiniz. Xiaomi.eu sitesinden indirebilirsiniz.Merhaba
Redmi note 3 mtk telefonuma yeni rom attım, hemen ardından 8.1.3 e güncelleme yaptı. Rom ingilizce ama sorun bu değil. Google play yok. Yaklaşık 10 farklı siteden eski-yeni apk yükledim. Tıklayınca hiçbir tepki vermiyor. Ne yapsam bilemedim. Var mı bilen?
Sizin cihazın global romu yok. Türkçe dil ve Google servisleri için Multi rom yükleyebilirsiniz. Xiaomi.eu sitesinden indirebilirsiniz.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
İngilizce kullanacaksınız Çin romları için yapılmış Google installer var, onunla Google Play ve servisleri yükleyebilirsiniz. Açılışta durduruldu hataları almamak için de ayrıca webview apk'sını yüklemek gerekiyor. Videolu anlatımlarımda bunları da anlatmıştım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradaki google play store yi yükledim. İlk tıklamada açılmadı. 2. tıklamada ortadaki yuvarlak 2-3 dk döndü. 3. tıklamada açıldı. Ardından ara ara açılmaz oldu ama şu an çalışıyor. Herşey yolunda. İngilizce kullanmaya devam, o sıkıntı değil.