benim telefonda beta sürümde idi. stabil sürüme geçmek için sitedeki belirtilen bazı yöntemleri denedim. Yapabildiğim telefonun kendi güncelleyicisi ile yani updater ile oldu. yaptıklarımı anlatayım.
Önce telefonunun güncelleyecisi en son betayı buluyor. Yükle diyorsun başlattıktan sonra iptal ediyorsun. Böylece telefonda downloaded_rom diye bir klasör oluşmuş oluyor. telefonun tarayıcısından
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresini açıp Version: V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) romunu indiriyorsun. Bilgisayardan da indirebilirsin kablo ile telefona atarsın zipli dosyayı be telefonda indirdim. Dosyalardan indirdiğin zipli dosyayı downloaded_rom klasörünün içine atıyorsun. Bir süre sonra güncelleyici güncellemeyi indirdim kurayım mı diye soruyor. onaylıyorsun telefona yüklüyor açılması biraz zaman alıyor. Telefon sıfırlanıyor. İçindeki bütün program resim müzik vb. herşey siliniyor. Güncelleyici otomatik olarak görmezse indirdiğin romu güncelleyicide üç nokta üst üsteye tıkla güncelleme paketini seç de. downloaded_rom klasöründeki zipli dosyayı göster.
kolay gelsin.