Soru MIUI 8 Global 6.9.29 / Beta Rom dan Stable Rom a nasıl geçerim

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
MIUI 8 Global 6.9.29 / Beta Rom dan Stable Rom a nasıl geçerim arkadaşlar varmı konu nasıl geçilir ile ilgili geçersem garanti vs dışı kalırmı Xiaomi mi5

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Her 2 Romdan diğerine geçiş aynıdır. Forumdaki konulara az göz atın. Hepsinde Mı Flash ile Fastboottan Rom yükleyin yazar

-Redmi 2 Prime- Cihazımdan Gönderildi.
pardon hocam konunun linkini atmamışım bu linkteki gibi yapıyorum dimi hocam http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/ önce stable rom indiriyorum resmi sonra resimdeki önergeleri takip ediyorum birde hocam daha imei kaydı yapılmadı telin o yapılınca mı geçeyim

Oyla:

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
rom yüklemeyle root atmayla cihaz garanti dışı kalmaz.mi flasla cihazı fastboot moda alıp 64 bir pc'de 64bit mi flasla rom yükleyebilirsiniz.

Selamun aleykum. Benim telefonum redmi 3s 64bit - pc win7 32 bit anlaşılan o ki , ben rom atmam için windows 7 64 bit olarak sistemimi değiştirmem gerekir ? İmei repair işlemi içinde aynı şeymi geçerlidir, 64 bir pc ? Teşekkürler.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Selamun aleykum. Benim telefonum redmi 3s 64bit - pc win7 32 bit anlaşılan o ki , ben rom atmam için windows 7 64 bit olarak sistemimi değiştirmem gerekir ? İmei repair işlemi içinde aynı şeymi geçerlidir, 64 bir pc ? Teşekkürler.

Aleyküm selam 64 bit bir bilgisayarda yapın.

Oyla:

EnemyHunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nakah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Lopus global beta rom dan global stable rom'a geçişte unlock işlemi için china developer rom kurmak lazımmış onu nasıl kuracağız konularda göremedim onu

Son düzenleme:
Oyla:

mozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özcan
Cihazım
mi4
Konular
0
benim telefonda beta sürümde idi. stabil sürüme geçmek için sitedeki belirtilen bazı yöntemleri denedim. Yapabildiğim telefonun kendi güncelleyicisi ile yani updater ile oldu. yaptıklarımı anlatayım.
Önce telefonunun güncelleyecisi en son betayı buluyor. Yükle diyorsun başlattıktan sonra iptal ediyorsun. Böylece telefonda downloaded_rom diye bir klasör oluşmuş oluyor. telefonun tarayıcısından adresini açıp Version: V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) romunu indiriyorsun. Bilgisayardan da indirebilirsin kablo ile telefona atarsın zipli dosyayı be telefonda indirdim. Dosyalardan indirdiğin zipli dosyayı downloaded_rom klasörünün içine atıyorsun. Bir süre sonra güncelleyici güncellemeyi indirdim kurayım mı diye soruyor. onaylıyorsun telefona yüklüyor açılması biraz zaman alıyor. Telefon sıfırlanıyor. İçindeki bütün program resim müzik vb. herşey siliniyor. Güncelleyici otomatik olarak görmezse indirdiğin romu güncelleyicide üç nokta üst üsteye tıkla güncelleme paketini seç de. downloaded_rom klasöründeki zipli dosyayı göster.
kolay gelsin.

Oyla:

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
benim telefonda beta sürümde idi. stabil sürüme geçmek için sitedeki belirtilen bazı yöntemleri denedim. Yapabildiğim telefonun kendi güncelleyicisi ile yani updater ile oldu. yaptıklarımı anlatayım.
Önce telefonunun güncelleyecisi en son betayı buluyor. Yükle diyorsun başlattıktan sonra iptal ediyorsun. Böylece telefonda downloaded_rom diye bir klasör oluşmuş oluyor. telefonun tarayıcısından adresini açıp Version: V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) romunu indiriyorsun. Bilgisayardan da indirebilirsin kablo ile telefona atarsın zipli dosyayı be telefonda indirdim. Dosyalardan indirdiğin zipli dosyayı downloaded_rom klasörünün içine atıyorsun. Bir süre sonra güncelleyici güncellemeyi indirdim kurayım mı diye soruyor. onaylıyorsun telefona yüklüyor açılması biraz zaman alıyor. Telefon sıfırlanıyor. İçindeki bütün program resim müzik vb. herşey siliniyor. Güncelleyici otomatik olarak görmezse indirdiğin romu güncelleyicide üç nokta üst üsteye tıkla güncelleme paketini seç de. downloaded_rom klasöründeki zipli dosyayı göster.
kolay gelsin.
hocam ben beta rom u indirdim kurdum en son ki birde bootlader kilidim kapalı benim onu açmadan bunları yapabilirmiyim

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Lopus global beta rom dan global stable rom'a geçişte unlock işlemi için china developer rom kurmak lazımmış onu nasıl kuracağız konularda göremedim onu

zip uzantılı rom dosyasını indirip cihazın hafızasına attıktan sonra güncelleyici uygulamasından attığınız romu gösterin.Son çare EDL modda yükleyin.

hocam ben beta rom u indirdim kurdum en son ki birde bootlader kilidim kapalı benim onu açmadan bunları yapabilirmiyim
EDL modda yükleyebilirsiniz biraz riskli iştir.Bu konuda fazla bilgi sahibi olmayan kişilere önermediğimiz bir yöntem.

Oyla:

mozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özcan
Cihazım
mi4
Konular
0

Benim de bootloader kilitli bildiğim kadarıyla. Açmak için herhangi bir başvuru yapmadım.

Oyla:
Üst Alt