Rom MIUI 8 7.3.16 Global Beta ROM Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 45
  • Görüntüleme 6K

Fırat01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
mi5s
Konular
0
Rom değişkliklerini sunarken Mi5s var içerisinde ama rom linki verirken yok. Neden böyle bir yola başvururlar anlamadım.

Fırat01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
mi5s
Konular
0
Rom değişkliklerini sunarken Mi5s var içerisinde ama rom linki verirken yok. Neden böyle bir yola başvururlar anlamadım.

quewad

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seçgül
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
7.3.16 rom güncellemesini yapanlar düşüncelerini yazabilirler mi

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
Merhabalar öncelikle Redmi3 kullanmaktayım 7.3.16 global beta sürümünü otomatik olarak aldıktan sonra telefonda bir donmalar yaşanmaya başladı örneğin romun üzerinde gelen güvenlik programını çalıştırıyorum temizleme yaparken donuyor hangi tuşa tıklasam çalışmıyor. çoğu programda donmalar kasmalar olmaya başladı. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum Rom yağ gibi akıcıydı Hiç böyle donma kasma sorunlarıyla karşılaşmamıştım. Başka kullanıcıların da görüşünü almak isterim. Teşekkürler....Mi'li günler sizlerle olsun...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
beklemede kalın ilerki zamnlarda gelecektir.
7.3.16 rom güncellemesini yapanlar düşüncelerini yazabilirler mi
hangi konuda bilgi almak istiyorsunuz.?
Merhabalar öncelikle Redmi3 kullanmaktayım 7.3.16 global beta sürümünü otomatik olarak aldıktan sonra telefonda bir donmalar yaşanmaya başladı örneğin romun üzerinde gelen güvenlik programını çalıştırıyorum temizleme yaparken donuyor hangi tuşa tıklasam çalışmıyor. çoğu programda donmalar kasmalar olmaya başladı. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum Rom yağ gibi akıcıydı Hiç böyle donma kasma sorunlarıyla karşılaşmamıştım. Başka kullanıcıların da görüşünü almak isterim. Teşekkürler....Mi'li günler sizlerle olsun...
Cihazın yedeğini alıp wipeleri yapabilirsiniz.

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
bu sürümde telefon şarjda iken donmalar oluyor geç tepki veriyor başka bu sorunu yaşayan varmı sadece şarjda iken yapıyor

Üst Alt