Rom MIUI 8 7.3.16 Global Beta ROM Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 45
  • Görüntüleme 6K

turab_00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turab
Cihazım
Mi5
Konular
6
full romu indirip mi flasla flash all except storage seçeneğini seçipde yükleyebilirsiniz . MI Clouddan telefonu yedekleyin cihaz sifirlandiginda geri yüklerseniz.
Yardımınız için teşekkür ederim. Fakat rom yükleme işlemini daha önce yapmadım hiç.Fastboot flash var Update flash var hangisini indirip yüklemem gerekiyor. Mi flash dediğiniz bilgisayar uygulaması değil mi. Bu işlemleri bilgisayardan mi yapmam gerekiyor?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
internet paylaşım (hotspot) hatası devam ediyor internetimi hala paylaşamıyorum.
Geri bildirim uygulamasıyla sorununuzu bildirin hocam.
Yardımınız için teşekkür ederim. Fakat rom yükleme işlemini daha önce yapmadım hiç.Fastboot flash var Update flash var hangisini indirip yüklemem gerekiyor. Mi flash dediğiniz bilgisayar uygulaması değil mi. Bu işlemleri bilgisayardan mi yapmam gerekiyor?

Fastboot flash indireceksiniz hocam, mı flas programı ile cihazı fastboot moda alip(cihazı kapatıp güç tuşu ve ses kısma tuşu ile) yuklucekseniz bu işlemleri 64 bir pcde 64 bit bir mı flasla yapın. Forumda konuları mevcut ordanda yardım alabilirsiniz.

turab_00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turab
Cihazım
Mi5
Konular
6
Geri bildirim uygulamasıyla sorununuzu bildirin hocam.

Fastboot flasi indireceksiniz hocam, mı flas programı ile cihazı fastboot moda alip(cihazı kapatıp güç tuşu ve ses kısma tuşu ile) yuklucekseniz bu işlemleri 64 bir pcde 64 bit bir mı flasla yapın. Forumda konuları mevcut ordanda yardım alabilirsiniz.
Sanırım bunlar için unlock işlemi falan gerekiyor. Öyle bişeyler okumuştum forumda gezerken. Galiba bir sonraki güncellemeyi beklemek daha iyi olacak. Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Sanırım bunlar için unlock işlemi falan gerekiyor. Öyle bişeyler okumuştum forumda gezerken. Galiba bir sonraki güncellemeyi beklemek daha iyi olacak. Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim.

Evet BL kilidiniz açık olması lazım, cihaznizda resmi rom var BL kildinizin açık olup olmadığını kontrol ettinizmi açık olabilir.

turab_00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turab
Cihazım
Mi5
Konular
6
Evet BL kilidiniz açık olması lazım, cihaznizda resmi rom var BL kildinizin açık olup olmadığını kontrol ettinizmi açık olabilir.
Yok kontrol etmedim. Bu konu da da bilgim yok. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Araştırmadım yani.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Yok kontrol etmedim. Bu konu da da bilgim yok. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Araştırmadım yani.

Biraz araştırma ile ogrebilirsiniz, hocam hemde bilgi edinirsiz yardıma ihtiyaç duyarsanız özel mesaj yoluyla yardımcı oluruz.

turab_00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turab
Cihazım
Mi5
Konular
6
Biraz araştırma ile ogrebilirsiniz, hocam hemde bilgi edinirsiz yardıma ihtiyaç duyarsanız özel mesaj yoluyla yardımcı oluruz.
Hocam ilgili yazıyı okudum ama telefonda çok önemli uygulamalar var. Sanki biraz riskli gibi. yardımlariniz için çok teşekkür ederim. Bir hafta bekleyeyim olmaz ise riske gireceğiz artık.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam ilgili yazıyı okudum ama telefonda çok önemli uygulamalar var. Sanki biraz riskli gibi. yardımlariniz için çok teşekkür ederim. Bir hafta bekleyeyim olmaz ise riske gireceğiz artık.

Rica ederim hocam, iyi forumlar

murcix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
MI5 3/64
Konular
0
Ne yaptıysam (ne TWRP ne MIFLASH ) yükleyemedim global 7.3.16 yı. anlamadığım bir şekilde sadece china global fastboot romu yükleniyor :)
Bende china global kurup TWRP yükleyip xiaomi.eu global rom kurdum. kulağı tersten tuttuk gibi oldu ama :) neyse

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Ne yaptıysam (ne TWRP ne MIFLASH ) yükleyemedim global 7.3.16 yı. anlamadığım bir şekilde sadece china global fastboot romu yükleniyor :)
Bende china global kurup TWRP yükleyip xiaomi.eu global rom kurdum. kulağı tersten tuttuk gibi oldu ama :) neyse
BL Kilidiniz açıksa daha sonra bana özel mesaj yoluyla ulaşın hocam yardımcı oluruz.

Üst Alt