Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar, Recovery ve FastBoot arasında ne fark var? Hali hazırda mi5 pro kararlı 8.1.2 kullanıyoırum. Hangisini indirip kurarsam telefon içindekiler gitmez?
Forumumuzdaki Sıkça Sorulan Sorular konusuna bakabilirsiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.
Güvenlik yaması 2017.07.05 / Android Sürümü 7.1.1 NMF26X olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Bu versiyonla ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Teşekkürler.
merhaba, 2 adet xiaomi mi 5s plus cihazım var farklı renkler sadece biri gold biri silver
silver olanı 1 ay önce aldım 8.2 kararlı sürüm yüklü fakat gold olanı bugün aldım kamerasında hatalar var kasma mevcut ve ekran biraz sarımtırak gösteriyor 8.0 kararlı sürüm kullanıyor
şuanda da bakıyorum resmi olarak mi 5s plus için resmi olarak 8.0 var sadece şimdi benim hangi cihaz problemli :)
not:ikiside cepporttan alınma
Mi5 prime için kararli 8.2.2 linki varmi??

Killswitch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raistlin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Merhaba ;

Teşekkürler.

Kulaklık ile müzik sesine bakar mısınız ben şu an isyan ediyorum %25 düştü ses var mı çözüm sunabilecek

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Kulaklık ile müzik sesine bakar mısınız ben şu an isyan ediyorum %25 düştü ses var mı çözüm sunabilecek
Maalesef deneme şansım yok kulakligim olmadığı için. Keza hiç kulaklıkla müzik dinlemedim mi 6 da, o sebeple öncesi ve sonrasını kıyas da yapamayacağım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Killswitch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raistlin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Maalesef deneme şansım yok kulakligim olmadığı için. Keza hiç kulaklıkla müzik dinlemedim mi 6 da, o sebeple öncesi ve sonrasını kıyas da yapamayacağım.

Genel sesi de kısılmış dışarıya da daha az ses veriyor nereden yüklesim bu güncelleştirmeyi bunu geri almak gibi bir olay yok mu rom atma harici

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Genel sesi de kısılmış dışarıya da daha az ses veriyor nereden yüklesim bu güncelleştirmeyi bunu geri almak gibi bir olay yok mu rom atma harici
Ben genel seste bir düşüş göremedim. Başka arkadaşlar da denemelerini yazabilirlerse sanırım daha sağlıklı olacak.

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Mi5 prime için kararli 8.2.2 linki varmi??
Merhaba ;

Bildiğim kadarı ile Mi5 Prime için son kararlı sürüm 8.1.2.0. Yanlışım varsa konuyu takip eden arkadaşlar lütfen düzeltsinler.
Teşekkürler.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Mıuı 8.5.2.0 güncellemesi geldi global kararlı 1.5gb güncelledim telefon hızlandı ama donanım testlerine girdiğimde İngilizce oldu onu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ? Teşekkürler şimdiden cvp veren herkese .

Silent Scream

Cosmos
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cosmos
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Muhasebe
Konular
0
Mi5 Prime Telefonumu 8.1.2.0 Kararlı Sürümden Miui9'un Beta Sürümüne Geçirdim. Beta'da Birçok Hata Mevcut. Eğer Başarabilirsem Yine Kararlı Sürüme Geçeceğim. Miui9'a Geçmek İçin Sabırsızlananların, Miui9'un Kararlı Sürümü Çıkana Kadar Beklemelerini Öneririm. Bende Meydana Gelen Hatalar ve Miui8'e Göre Gördüğüm Eksiklikler Şunlar.
Telefon Arada Kitleniyor, Güç Tuşu İle Kilitleyip Tekrar Açmak Gerekiyor.
Bazı Bölümler İngilizce
Kişiselleştirmede Yapacağınız Zaman Bunun İçinde Saat Yok.
Ekrana Basılı Tutarak Saat Şeklini Değiştiremiyorsunuz
Ana Ekranı Ayarlayamıyorsunuz. En Soldaki Sayfa Sürekli Ana Ekran Olmak Zorunda.
Ekrana Basılı Tutarak Simgeleri Aşağı Çubuğa Alıp İstediğiniz Sayfaya Götüremiyorsunuz.
Telefon Geldiğinde Çalan Müzikte 1 Saniyelik Bir Duraksama Olabiliyor. (Arada)
Kilitle ve Temizle Kısayollarını Ana Ekrana Koyarsanız Simgeler Diğer Simgelerle Birlikte Değişmiyor.
Ekran Kapalıyken Şarj Gidiyor.
3 Günlük Kullanımda Gördüklerim Bunlar.
Şuan ki Hali İle Miui9'dan Çok Fazla Bir Beklentiniz Olmasın.
Kararlı Sürümü Beklemenizi Öneririm.

Üst Alt