Bende de mi 5 prime var bir kaç tane rom denedim hepsinde ekran kapalıyken şarj hızlı gidiyor. Geceden sabaha 10-12 falan.8.1.2.0da senin durum nasılMi5 Prime Telefonumu 8.1.2.0 Kararlı Sürümden Miui9'un Beta Sürümüne Geçirdim. Beta'da Birçok Hata Mevcut. Eğer Başarabilirsem Yine Kararlı Sürüme Geçeceğim. Miui9'a Geçmek İçin Sabırsızlananların, Miui9'un Kararlı Sürümü Çıkana Kadar Beklemelerini Öneririm. Bende Meydana Gelen Hatalar ve Miui8'e Göre Gördüğüm Eksiklikler Şunlar.
Telefon Arada Kitleniyor, Güç Tuşu İle Kilitleyip Tekrar Açmak Gerekiyor.
Bazı Bölümler İngilizce
Kişiselleştirmede Yapacağınız Zaman Bunun İçinde Saat Yok.
Ekrana Basılı Tutarak Saat Şeklini Değiştiremiyorsunuz
Ana Ekranı Ayarlayamıyorsunuz. En Soldaki Sayfa Sürekli Ana Ekran Olmak Zorunda.
Ekrana Basılı Tutarak Simgeleri Aşağı Çubuğa Alıp İstediğiniz Sayfaya Götüremiyorsunuz.
Telefon Geldiğinde Çalan Müzikte 1 Saniyelik Bir Duraksama Olabiliyor. (Arada)
Kilitle ve Temizle Kısayollarını Ana Ekrana Koyarsanız Simgeler Diğer Simgelerle Birlikte Değişmiyor.
Ekran Kapalıyken Şarj Gidiyor.
3 Günlük Kullanımda Gördüklerim Bunlar.
Şuan ki Hali İle Miui9'dan Çok Fazla Bir Beklentiniz Olmasın.
Kararlı Sürümü Beklemenizi Öneririm.
Bende de mi 5 prime var bir kaç tane rom denedim hepsinde ekran kapalıyken şarj hızlı gidiyor. Geceden sabaha 10-12 falan.8.1.2.0da senin durum nasıl
Bende de Aynı Sürüm Vardı.
Bende de ilk başta 8.2.2.0 vardı ondada geceden sabaha %10 gidiyordu.senin 8.2.2.0 daki durum nasıl 8.1.2 gibi şarj iyimiBende de Aynı Sürüm Vardı. Geceden Sabaha Yaklaşık %1 Şarj Gidiyor. Ama Miui9'a Geçince Saat Başı %1-2 Kendi Kendine Gidiyor. Şuan Miui8'e Geri Döndüm Ama Global 8.2.2.0 Olarak Gözüküyor.
Her ikisi için de aynı rom kullanılıyorÖncelikle hepinizin kurban bayramını kutlarım.Siz değerli arkadaşlara şöyle bir sorum olacak mi5 cihazım var kardesime de mi5 prime almayı düşünüyoruz sormak istediğim sorum şu mi5 için cikan rom mi5 prime a yuklenebilinir mi yoksa prime için farklı rom mu çıkarılıyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Updater ile sürüm düşürme yapamazsınız. Mi Flash ile yüklemeniz gerekir. Bunun için de Unlock şart.Bootloader Açık Olmadığından mıdır Bilmiyorum Ama Tekrardan Miui8 Global Kararlı Sürüme Dönemiyorum. Doğrulama Yapamıyor. Kaldık Miui9 İle Başbaşa![]()