Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

godshope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
merhaba, 2 adet xiaomi mi 5s plus cihazım var farklı renkler sadece biri gold biri silver
silver olanı 1 ay önce aldım 8.2 kararlı sürüm yüklü fakat gold olanı bugün aldım kamerasında hatalar var kasma mevcut ve ekran biraz sarımtırak gösteriyor 8.0 kararlı sürüm kullanıyor
şuanda da bakıyorum resmi olarak mi 5s plus için resmi olarak 8.0 var sadece şimdi benim hangi cihaz problemli :)
not:ikiside cepporttan alınma

godshope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
merhaba, 2 adet xiaomi mi 5s plus cihazım var farklı renkler sadece biri gold biri silver
silver olanı 1 ay önce aldım 8.2 kararlı sürüm yüklü fakat gold olanı bugün aldım kamerasında hatalar var kasma mevcut ve ekran biraz sarımtırak gösteriyor 8.0 kararlı sürüm kullanıyor
şuanda da bakıyorum resmi olarak mi 5s plus için resmi olarak 8.0 var sadece şimdi benim hangi cihaz problemli :)
not:ikiside cepporttan alınma

Ali YEL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Karayel
Cihazım
Mİ5 Prime
Konular
0
Sıkıntı sadece ö ve ş harflerinde değil o dan sonraki tüm harflerden. O dan sonra neye bassam o harfine çıkıyor
Evet hocam baş harflerden noktalı olanları değiştirdim sorun düzeldi ama miu nun bunu düzeltmesi gerekiyor teşekkürler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şimdi bir çok Kişi bana kızacak belki ama, doğrusu Cihaz çıkış tarihinden 24 Ay sonra güncelleme sonlanması makul'dur....Diğer Üreticilerde olduğu gibi....Ondan sonra gelsin Custom ROM'lar....Xiaomi foreverrrrrrrr

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Xiaomi'nin geçmişine bakınca böyle olmadığı açıktır. Buluşmada ayrıntılı olarak anlatabilirim.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Xiaomi'nin geçmişine bakınca böyle olmadığı açıktır. Buluşmada ayrıntılı olarak anlatabilirim.

Memnuniyetle ayrıntısını dinlemek ve öğrenmek isterim Üstadım8=)muscle~~

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet hocam baş harflerden noktalı olanları değiştirdim sorun düzeldi ama miu nun bunu düzeltmesi gerekiyor teşekkürler
Biz de bunun için uğraşıyoruz. Global forumda konusunu açtık ve sizlerden de destek beklediğimizi yazmıştık. O konuyu bulup linkten destek verebilirsiniz.

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
Bir aydır mi 5 prime kullanıyorum. Telefonun sarji genel anlamda iyi diyebilirim.ama Telefon beklemede cok sarj götürüyo.geceden sabaha %12 düşüş oluyor.ilk 8.2.2 global rom vardi belki düzelir umuduyla eu roma geçtim durumdeğişmedi.şimdide şarji en iyi giden rom denilen lineage os rom kullanıyorum.beklemede düşüş yine hızlı bir türlü bunun önüne geçemedim.bu gün telefonla cok oynamadim akşam oldu ekran süresi 42 dk. Şarj %49 .şarjin coğunu beklemedeyemiş.arka planda calisan uygulama olabilirdiyebilirsiniz.arka planda calisan uygulamalari uyku muduna alan programlarda kullandim ama sonuç değişmedi.mi 9 u bekliyorum ama onunda derdime derman olacağını zannetmiyorum.bu konuda ne yapabilirim baska önerisi olan varmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170804-185644.png
    Screenshot_20170804-185644.png
    66,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20170804-185624.png
    Screenshot_20170804-185624.png
    145,4 KB · Görüntüleme: 45

dr.akinn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
Merhaba arkadaslar. Mi 5 kullanıyorum. 8.2.2 global rom guncellemesinden sonra telefonla konustuktan sonra konusma bitiminde ekran karariyor ve tuş kilitleyip geri acmadigim surece home tuşu dahil hicbir tus calismiyor ve ekran hep siyah. Bunun sebebi guncelleme ile ilgilimidir yoksa sensöru mü bozuk olabilir. Teşekkür ederim

yx_84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
mi max
Konular
3
Merhaba arkadaslar. Mi 5 kullanıyorum. 8.2.2 global rom guncellemesinden sonra telefonla konustuktan sonra konusma bitiminde ekran karariyor ve tuş kilitleyip geri acmadigim surece home tuşu dahil hicbir tus calismiyor ve ekran hep siyah. Bunun sebebi guncelleme ile ilgilimidir yoksa sensöru mü bozuk olabilir. Teşekkür ederim
O BENDEDE OLMUŞTU Bİ ARA RESETTEN SONRA DÜZELDİ Mİ MAX

BURAKHAYIRLI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Arkadaşlar, Recovery ve FastBoot arasında ne fark var? Hali hazırda mi5 pro kararlı 8.1.2 kullanıyoırum. Hangisini indirip kurarsam telefon içindekiler gitmez?

Üst Alt