Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
Arkadaşlar merheba. Telefonu güncelledim 8.2.2.0'a; fakat whatsapp bildirim seslerinde sorun var. Sadece sistem zil seslerini kullanabiliyorum. Kendi indirdiğim sesleri seçtiğimde ses çıkmıyor telefondan. Google'da forumlarada arattırdım ama net bir çözüm göremedim. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Kardesim olurmu bilmiyorum ama guvenlik izinler ordan izinlerin isine yariyacaklarini isaretlersen belki duzelebilir sadece bir alternatif cozum olur mu bilmiyorum iyi forumlar

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
Arkadaşlar merheba. Telefonu güncelledim 8.2.2.0'a; fakat whatsapp bildirim seslerinde sorun var. Sadece sistem zil seslerini kullanabiliyorum. Kendi indirdiğim sesleri seçtiğimde ses çıkmıyor telefondan. Google'da forumlarada arattırdım ama net bir çözüm göremedim. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Kardesim olurmu bilmiyorum ama guvenlik izinler ordan izinlerin isine yariyacaklarini isaretlersen belki duzelebilir sadece bir alternatif cozum olur mu bilmiyorum iyi forumlar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Telefonumun özellikleri bu şekilde. Dün Global 8.2 indirdim. Geliştirici seçeneklerinde "Mi kilit açma durumu" "Kilit Açıldı" şeklinde gözükmekte. FlashBoot ile yükleme yapsam sıkıntı çıkar mı? IMEI leri kontrol ettim kayıtlı gözükmekte.

Bir cevap alabilir miyim?
muhtemelen kildiniz açık hayır herhangi bir sorun olmaz mi flash ile yükleme yapabilirsiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar mi5 te rehbere giriyorum yandaki harflerden arama yapmak için O harfine kadar her harf geliyor sıkıntı yok ama O dan sonraki harflere basınca tekrar O harfine geliyor bu neden olabilir? Bir de rehberde toplu silme toplu içe dışa aktarma işlemleri nereden yapılıyor bulamadım bir türlü

Bu kardesimize katılıyorum yokmu tam detayı ile bilen, bu durumdan muzdarip olan cok arkadasimiz var. Lütfen

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sıkıntının nedeni ö ve ş harflerinde... MIUI 9 ile beraber düzeltilmesini beklediğimiz hatalardan bir tanesi. Şimdilik geçici olarak isimleri ö ve ş harfleri ile başlayan kişilerinizin isimlerini o ve s olarak başlayacak şekilde değiştirebilirsiniz.

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
İzinlerde falan sıkıntı yok her şey tamam. Ama sistem sesleri dışındaki bildirim sesleri çalmıyor.

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
SlmKbr kardesim sss de sorunu yanitlamislar bende buraya yapistiriyim burdan halledersin umarim
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Ayarlar → Pil&Performans → Uygulamaların pil kullanımını yönet → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
  • Ayarlar > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.

mrtelm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5
Konular
0
muhtemelen kildiniz açık hayır herhangi bir sorun olmaz mi flash ile yükleme yapabilirsiniz.

Yüklemeyi yaptım. Hatta 8.2.2.0 versiyon. Fakat,
Rehber e giremiyorum(kişi listesi güncelleniyor demesine rağmen kapatıyor kendini).
Mi hesabı uygulaması açılmıyor,
Geliştirici Seçenekleri açılmıyor,

bunlar şu ana kadar karşılaştığım sorunlar.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Yüklemeyi yaptım. Hatta 8.2.2.0 versiyon. Fakat,
Rehber e giremiyorum(kişi listesi güncelleniyor demesine rağmen kapatıyor kendini).
Mi hesabı uygulaması açılmıyor,
Geliştirici Seçenekleri açılmıyor,

bunlar şu ana kadar karşılaştığım sorunlar.
yüklemeyi nasıl yaptınız mi flash ile flash all seçeneği ile temiz kurulum yapmadısaysanız Recovery moda girerek cihazın wipelerini yapınız.Sorunuz hala devam ederse başka bir romu kurup deneyin.

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
SlmKbr kardesim sss de sorunu yanitlamislar bende buraya yapistiriyim burdan halledersin umarim
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Ayarlar → Pil&Performans → Uygulamaların pil kullanımını yönet → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
  • Ayarlar > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
hocam sağolun ilgilendiniz, yukarıdakilerin hepsini yapmama rağmen aynı yine. mecbur miui 9'u bekleyeceğiz.

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
hocam sağolun ilgilendiniz, yukarıdakilerin hepsini yapmama rağmen aynı yine. mecbur miui 9'u bekleyeceğiz.
Bide turk yontemlerini deneyin hangi programlarda olmuyorsa onlari silip tekrar yukleyin bide telefonu acip kapatin belki ufak biseydir

Üst Alt