Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
işte tam da bu yüzden gecikme yasıyorsun. Çünkü ram da tutulan bilgileri azaltınca hazır bir bellek olmadı için cihaz yeniden ram da bilgi oluşturuyor android bu yüzden hızlıdır ve çok ram kullanır bu da anlık hızı etkiker zaten boş ram ne işinize yarıyor anlamış değilim.ram da hazır bekleyen bilgiye mi hızlı gözatılır yoksa ram a bilgi hazırlayıp bu bilgiye gözatmak mı hızlı olur.

Öyle bir gecikme kesinlikle çalışmayan spotifyda yaşanmıyor. Ayrıca kullanılan ram iyidir, buna kimsenin itirazi yok, fakat sistem o aırada zaten 1.5 gb ram kullanıyor. Sistem hızlı çalışacak diye 3 gb ram tüketmesini mi beklemeliyiz. Beta kullanırken de nougat temelliydi, onda böyle sorunlar yaşamıyordum ki ram kullanımı aynıydı.

Raistlin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Romu nereden indirdiniz, üzerindeki rom nedir? Sanırım romun orjinal olduğunu doğrulamıyor.
Eger üzerindeki rom resmi ise, dosya yanlış inmiş olabilir. İnen dosyanın md5 hash değerini hesaplatın ve dosyanın adının sonundaki rakamlarla karşılaştırın. Dosya adındaki değerler, hesapladığınız md5 değerinin aklımda yanlış kalmadıysa ilk 10 hanesidir. Gerçi yanlış kalsa da birşey değişmez. Dosyadaki sayıyı göreceksiniz zaten.
Md5 hesaplatmak için Google'da md5 hash diye arayabilirsiniz

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Üzeindeki rom global beta 7.1.19,miui downloads'tan indirmiştim yani resmi. İnen dosyanın md5'ini de hesapladım doğru çıktı. Romun orjinalliğiyle ilgili bir hata değil de developer'dan stable'a geçilmiyor diyor gibi geldi bana.
Twrp'den yeni indirdiğim 8.2'yi yüklemek istiyordum ama net bir kaynak bulamadım verdiğim ilk iki linkte farklı şeyler yapmışlar.Sonuncu linkte ise birisi fastboot ile yap demiş.

Bootloop,brick vb. sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Twrp ile stock miui rom nasıl yüklenir biliyor musunuz? Siz de daha önce denemediyseniz sanırım 8.2'nin miui downloads'a eklenmesini bekleyip miflash ile yükleyeceğim.
Yardımınız için teşekkürler.

ersen1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersen
Cihazım
Mi5splus
Konular
0
Arkadaşlar mi5 s plus 128 GB güncelleme gelmiyen varmı

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Güncellemeyi nasıl yaptınız acaba bende hala bulmuyor güncellemeyi
Bende de bulmuyordu en son 28.sayfada ki linki direk telefonuma indirdim ve güncelleyiciden "Güncelleme paketini seçin" kısmına tıklayıp indirdiğim zip dosyasını seçtim. Bu şekilde kurdum ama kurmadan önce yedeklerinizi alın, güncellemeden sonra telefonunuzu sifirlamanizi(wipe) öneririm.

Güncelleme linki

volkansgun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
Mi5s P. 128
Konular
1
Mi 5s plus kullanıyorum şuan 8.0.4.0 güncel.
8.2 ne zaman gelecek??

fishuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
mi5s
Konular
1
Mi5 kullanan arkadaslar,
mi5 ve 5s lerde olfugunu bildiğim bir sorun var denklansor sesiyle ilgili. kamera ayarlarindam denklansor sesini kapattigim ve telefomu sessize aldığım halde whatssap gibi uygulamalarda resim cekince denklansor sesi gelmeye devam ediyor. Acaba yeni gu celleme de bu sorun cozulmus mu?

muzaffer_coskun_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
mi 5
Konular
9
Mi5 kararlı güncelleme ne zaman çıkacak

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi4
Konular
3
Yeni güncellemeyi yaptim ancak cpu-z de islemci hizi 1.36 gözükuyor ayrica sadece 2 islemci calisiyor islemci 1.800 deilmiydi

ozkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi4
Konular
3
Yeni güncellemeyi yaptim ancak cpu-z de islemci hizi 1.36 gözükuyor ayrica sadece 2 islemci calisiyor islemci 1.800 deilmiydi

Yeniden baslattim normale döndu simdi 1.800 gozuyo ve 4 islemci calisiyor

Üst Alt