hocam telefonu sıfırla derken acaba ne yapmalıyız fabrika ayarlarınamı dönecezAyrıca, arkadaşlar lütfen yeni romu yükledikten sonra telefonu sıfırlayın. Aksi halde hatalar alma ihtimaliniz yükselir diye yazmaktan da gına geldi. Şu 90 sayfanın içindeki 1000'e yaklaşan mesajlar içinde toplamda 20 tane farklı mesaj ya çıkar ya çıkmaz. Hep aynı şeyleri okumaktan bıktık. Ne olur biraz da siz okuyun.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Fabrika ayarlarına aldıktan sonra fotoğraf, müzik, dosyalar vs. gitti mı hocam?Arkadaşlar telefonum mi5 güncelledikten sonra bir takım performans sorunları var gibiydi. Forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile telefondaki fotoğraf video vb. bilgilerimi PC ye yedekledim ve fabrika ayarlarına döndüm. Şu anda telefonumda hiç bir problem yok. Size tavsiyem yedeklerinizi alın ve telefonu fabrika ayarlarına sıfirlayın.
Wipe sonrası kişisel hiçbir veri kalmıyor doğru mu? Fotoğraflar, müzikler, dosyalar vs..Arkadaşlar bende 28.sayfadaki linkten mı 5 telefonumu sonunda guncelledim. Güncellemeden önce yedeklerimi aldım ve wipe olarak sifirladim şuanda hiç bir sorun yok performansla ilgili, uzun kullanım sonucu deneyimlerimi yazarım.
Merhaba,mi5 cihazımda global beta 7.1.19 yüklü twrp ve root var. Linki verilen stabil 8.2 ye geçmek istiyorum. Daha önce rom değiştirirken hep miflash kullanıp daha sonra tekrar twrp kurdum. Twrp üzerinden bu 8.2 zip dosyasını temiz kurulum olacak şekilde yükleyebilir miyim? Bu konuda net bir bilgi bulamadım,oluyorsa twrp'den temiz miui kurulumu için gerekli adımları yazarmısınız? Okuyacak bir kaynak verseniz de olur.Ayrıca, arkadaşlar lütfen yeni romu yükledikten sonra telefonu sıfırlayın. Aksi halde hatalar alma ihtimaliniz yükselir diye yazmaktan da gına geldi. Şu 90 sayfanın içindeki 1000'e yaklaşan mesajlar içinde toplamda 20 tane farklı mesaj ya çıkar ya çıkmaz. Hep aynı şeyleri okumaktan bıktık. Ne olur biraz da siz okuyun.
Hayır. Önce portlanması yani sizin cihaza uygun hale getirilmesi gerekiyor. Xda sitesine bir bakın varsa orada vardır.bunlardan biri xperia z2 ye yüklenebilir mi arkadaşlar?
Evethocam telefonu sıfırla derken acaba ne yapmalıyız fabrika ayarlarınamı dönecez
Daha önce yazdığımız gibi Güncelleyici uygulamasını açıp 3 noktaya tıklayarak rom dosyasını seçin. Develeoper romdan kararlı roma geçeceğiniz için telefondaki herşeyin silineceğini, yedek almanız gerektiğini belirten bir uyarı verecektir. Akabinde romu yükleyecektir.Merhaba,mi5 cihazımda global beta 7.1.19 yüklü twrp ve root var. Linki verilen stabil 8.2 ye geçmek istiyorum. Daha önce rom değiştirirken hep miflash kullanıp daha sonra tekrar twrp kurdum. Twrp üzerinden bu 8.2 zip dosyasını temiz kurulum olacak şekilde yükleyebilir miyim? Bu konuda net bir bilgi bulamadım,oluyorsa twrp'den temiz miui kurulumu için gerekli adımları yazarmısınız? Okuyacak bir kaynak verseniz de olur.
Twrp olması bir şey değiştirmeyecek yani sadece yükleme stock recovery yerine twrp ile yapılacak ve kurulumdan sonra recovery olarak gene twrp kalacak değil mi?Hayır. Önce portlanması yani sizin cihaza uygun hale getirilmesi gerekiyor. Xda sitesine bir bakın varsa orada vardır.
Evet
Daha önce yazdığımız gibi Güncelleyici uygulamasını açıp 3 noktaya tıklayarak rom dosyasını seçin. Develeoper romdan kararlı roma geçeceğiniz için telefondaki herşeyin silineceğini, yedek almanız gerektiğini belirten bir uyarı verecektir. Akabinde romu yükleyecektir.
Hayır, bende de Mi Note 2'de Developer rom, üzerinde twrp ve root vardı. Güncelleyici ile yukarda yazdığım gibi yükledim.Twrp olması bir şey değiştirmeyecek yani sadece yükleme stock recovery yerine twrp ile yapılacak ve kurulumdan sonra recovery olarak gene twrp kalacak değil mi?