Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Wipe sonrası kişisel hiçbir veri kalmıyor doğru mu? Fotoğraflar, müzikler, dosyalar vs..

Aynen öyle herşey siliniyor, ama güncellemeden sonra cihazın stabilitesi açısından herşeyin silinmesi gerekiyor. Ben fotoğraflarımı ve videolarimi yedekten geri yükledim geri kalan programları kurmak yarım saatimi aldı en fazla, sizede o şekilde öneririm.

catacoken

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 2 mi5s
Meslek
Çiftçi + Arıcı
Konular
1
Önyargılı biçimde güncellemeyi eleştirmişim ama gerekli ayarları yapınca bazı konularda iyi bir güncelleme olduğu bariz. Telefonu gün içinde ortalama olarak benzer yoğunlukta kullanırım. Bugün 8.2'den öncesine göre 1.5 saat daha fazla ekran süresi aldığımı farkettim. Ram kullanımı çok daha iyi ki galiba pili etkileyen kısım burası. Bunun dışında tepkilerdeki yavaşlık devam ediyor. Örneğin ayarlara tıkladığında cihaz belki 1 saniyelik es verip öyle ayarlara giriyor. Mesajlara girerken yine aynı. Sistem dışı uygulamalarda sorun yok. Keşke ses düzeltilseymiş. Miui'dan soğumama sebep olan tek olay kulaklık sesi.
işte tam da bu yüzden gecikme yasıyorsun. Çünkü ram da tutulan bilgileri azaltınca hazır bir bellek olmadı için cihaz yeniden ram da bilgi oluşturuyor android bu yüzden hızlıdır ve çok ram kullanır bu da anlık hızı etkiker zaten boş ram ne işinize yarıyor anlamış değilim.ram da hazır bekleyen bilgiye mi hızlı gözatılır yoksa ram a bilgi hazırlayıp bu bilgiye gözatmak mı hızlı olur.

Serkanklc1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
Guncelleme dogrulamadi diyor ne yapmam lazim

Serkanklc1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
Boyle bir uyari cikiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-19-00-10-50-920_com.android.updater.png
    Screenshot_2017-03-19-00-10-50-920_com.android.updater.png
    340,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2017-03-19-00-10-50-920_com.android.updater.png
    Screenshot_2017-03-19-00-10-50-920_com.android.updater.png
    340,1 KB · Görüntüleme: 60

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Arkadaşlar güncelleme ile ilgili ilk izlenimlerimi paylasayim. Bu arada 8.1.4'den geçtim cihazım mi5 prime.

Öncelikle Instagram kaydırma sorunu düzelmiş bunu belirtiyim, onun dışında ortalama 4 buçuk saat ekran süresi alıyordum 5 buçuk civarına çıktı bu süre cihazın performansı arayüz geçişleri de bir tık hızlanmış, tek gördüğüm sorun sistem uygulamalarına tıkladığımızda(ayarlar, mesajlar vb) önceki sürüme göre 1 sn geç açılıyor. Kısacası güncellemeyi yapın ama wipe ile sıfırlamayı kesinlikle unutmayın fotoğraf video, önemli notlarınızı mi drive veya Google drive'ye yedekleyip güncellemeden sonra cihazınızı sifirlayın canavar gibi olacak kerata :)

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar güncelleme ile ilgili ilk izlenimlerimi paylasayim. Bu arada 8.1.4'den geçtim cihazım mi5 prime.

Öncelikle Instagram kaydırma sorunu düzelmiş bunu belirtiyim, onun dışında ortalama 4 buçuk saat ekran süresi alıyordum 5 buçuk civarına çıktı bu süre cihazın performansı arayüz geçişleri de bir tık hızlanmış, tek gördüğüm sorun sistem uygulamalarına tıkladığımızda(ayarlar, mesajlar vb) önceki sürüme göre 1 sn geç açılıyor. Kısacası güncellemeyi yapın ama wipe ile sıfırlamayı kesinlikle unutmayın fotoğraf video, önemli notlarınızı mi drive veya Google drive'ye yedekleyip güncellemeden sonra cihazınızı sifirlayın canavar gibi olacak kerata :)
Kaydırma sorunu dediğiniz bu çoklu resimlerde diğer resime geçerken mesajlar bölümüne geçiyordu bundan mı bahsediyorsunuz?

Raistlin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Hayır, bende de Mi Note 2'de Developer rom, üzerinde twrp ve root vardı. Güncelleyici ile yukarda yazdığım gibi yükledim.
Ancak twrp ve root gidecek elbette. Onları yeniden yüklemek zorundasınız. Zcx twrp'nin versiyon 7 olanını yüklerseniz sorun yaşamazsınız. Root için de supersu yüklemeniz gerekmez, twrp içinde advanced ayarlarından root'u aktif edebilirsiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Ben de bu hatayı veriyor developer sürümden sadece developer rom flashlama yetkin var diyor sanırım. Acaba size nasıl izin verdi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben de bu hatayı veriyor developer sürümden sadece developer rom flashlama yetkin var diyor sanırım. Acaba size nasıl izin verdi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Romu nereden indirdiniz, üzerindeki rom nedir? Sanırım romun orjinal olduğunu doğrulamıyor.
Eger üzerindeki rom resmi ise, dosya yanlış inmiş olabilir. İnen dosyanın md5 hash değerini hesaplatın ve dosyanın adının sonundaki rakamlarla karşılaştırın. Dosya adındaki değerler, hesapladığınız md5 değerinin aklımda yanlış kalmadıysa ilk 10 hanesidir. Gerçi yanlış kalsa da birşey değişmez. Dosyadaki sayıyı göreceksiniz zaten.
Md5 hesaplatmak için Google'da md5 hash diye arayabilirsiniz

Sent from my MI 5 using Tapatalk

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16

Güncellemeyi nasıl yaptınız acaba bende hala bulmuyor güncellemeyi

Üst Alt