MIUI 7 Global Beta/Developer Rom

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
Mi4 haftalık guncellemede 5.8.27 gorunuyor.Deneyen var mı?[/QUOT

Ben yükledim bir sıkıntı yok..resim galerisinde otomatikmen resimler sınıflandırılmış çocuk resimleri .çok hoş olmuş açıkcası onun haricinde dikaktimi çeken bişey yok.

muharrem_19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muharrem
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Merhaba, Arkadaşlar Redmi 2 için en.miui.com sitesinden global stabil rom'u indiremiyorum. Sunucudamı hata var yoksa bendemi anlayamadım dünden beri bir türlü indiremedim. Alternatif bir link verebilir misiniz? ya da başka bir yolu var mıdır?

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
arama geldiğinde yine çıkmıyor o yeşil cevaplama tuşu bu hatayı alan arkadaşlar var mı acaba ?

kamera odaklanması da olmuyor

telefonum mi4

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba, Arkadaşlar Redmi 2 için en.miui.com sitesinden global stabil rom'u indiremiyorum. Sunucudamı hata var yoksa bendemi anlayamadım dünden beri bir türlü indiremedim. Alternatif bir link verebilir misiniz? ya da başka bir yolu var mıdır?

Hocam sunucular çok yoğun olduğu için indiremiyorsunuzdur. Öncelikle linkin başına o ekleyin. Örneğin verilen indirme linki şeklindeyse siz şeklinde indirmeye çalışın. Eğer yine indirmezse VPN kullanarak indirebilirsiniz. Ben Hong Kong kullanarak indirme yapıyorum oldukça hızlı iniyor.

arama geldiğinde yine çıkmıyor o yeşil cevaplama tuşu bu hatayı alan arkadaşlar var mı acaba ?

telefonum mi4

Hocam temiz kurulum yapmanızı öneririm...

muharrem_19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muharrem
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Hocam sunucular çok yoğun olduğu için indiremiyorsunuzdur. Öncelikle linkin başına o ekleyin. Örneğin verilen indirme linki şeklindeyse siz şeklinde indirmeye çalışın. Eğer yine indirmezse VPN kullanarak indirebilirsiniz. Ben Hong Kong kullanarak indirme yapıyorum oldukça hızlı iniyor.

Evet Hocam dediğin gibi sunucular çok yoğun galiba başına '' o '' ekledim şuan indiriyor diğer türlü indirme yarıda kesiliyordu. Yardımın için teşekkür ederim.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54

telefonum mi4

nasıl yapılıyordu hocam temiz kurulum ?

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
benim redmi 2 de telefonu kulağıma götürdüğümde ekran kapanıyor çektiğimde otomatik olarak ejran tekrar gemiyordu hiç wipe delete falan yapmamıştım güncellerken ondan mıdır diye developer rom vardı üzerinde 5.8.27 sonra kuruluyken wipe all data yaptım tekrar açtım işte yine çalışmadı.ben romdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu hatanın .wipe data yı önce yapmadığım için mi olmadı acaba ..yani kurulu romun üzerine wipe delete yaptım wipe delete yapıp rom kurmadım etkisi olabilir mi

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Mi Note için MIUI7 fastboot ROM'un çıkıp çıkmadığını hangi siteden takip edebiliriz?

Üst Alt