MIUI 7 Global Beta/Developer Rom

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
[QUOTE="cantara,

gurcano [/QUOTE]

Teşekkürler. Note için MIUI 7 Global Developer ROM hala çıkmamış... İlginç.

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
ofsevim ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız yakınlık sensörünü kapatmadığından emin olun :)

gurcano
kullanmıyorum hocam .recoveryden update yapamadım .ismini update yapıp sd karta ve de telin kendi hafızasına attım hep update.zip bulunamadı hatası verdi açıkken update yaptım bu seferde wipe delete yapmam bi işe yaramıyor anlamadım bu işi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ofsevim hocam normalde yakınlık sensörünüzde problem vardır veya sensörünüzün kalibre edilmesi gereklidir gibi bir cevap yazmam lazım ama aynı sorun şu an kullandığım Mi4'te de meydana geldi. Defalarca kalibre ettim düzeldi ama bir süre sonra yeniden aynı sorunu vermeye başladı. Bir süre sonra da ek her hangi bir şey yapmama gerek kalmaksızın kendiliğinden geçti. Bu sorun sadece benim cihazımda vardı. Hem çevremdeki hem de forumdaki Mi4 kullanıcısı arkadaşların hiç birinde bu sorunun olmadığını görünce sıkıntı donanımsaldır diye düşünmüştüm ama sorun güncellemeyle giderilebildiğine göre yazılımsal bir şey olmalı. Tahmin ediyorum önümüzdeki güncellemeyle giderilecektir. Yine de emin olmak isterseniz ayarlar/telefon hakkında altından çekirdek sürümüne 5-6 defa arka arkaya tıklayarak donanım testine girip senörünüzü bir kontrol edebilirsiniz.

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Peki cantara hocam güncellemeden muhaf mı olduk simdi 5.8.22 yi yükledik.Sanki geri de kaldık gibi hissediyorum 5.8.27 cıktı üstüne bu haftada yeni rom cıkacak bu rom hep bu sekilde stabil mi kalacak.Developer değil mi 5.8.22 ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki cantara hocam güncellemeden muhaf mı olduk simdi 5.8.22 yi yükledik.Sanki geri de kaldık gibi hissediyorum 5.8.27 cıktı üstüne bu haftada yeni rom cıkacak bu rom hep bu sekilde stabil mi kalacak.Developer değil mi 5.8.22 ?

Hocam bana OTA'dan 5.8.27 geldi ama sunucuları o kadar yavaş ki indirmek mümkün değil... Sunucu problemlerinin daha da büyümemesi için herkese açılmadı zannediyorum. Yoksa merak etmeyin Mi4'e olan destek uzunca bir süre devam edecektir. :)

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
ofsevim hocam normalde yakınlık sensörünüzde problem vardır veya sensörünüzün kalibre edilmesi gereklidir gibi bir cevap yazmam lazım ama aynı sorun şu an kullandığım Mi4'te de meydana geldi. Defalarca kalibre ettim düzeldi ama bir süre sonra yeniden aynı sorunu vermeye başladı. Bir süre sonra da ek her hangi bir şey yapmama gerek kalmaksızın kendiliğinden geçti. Bu sorun sadece benim cihazımda vardı. Hem çevremdeki hem de forumdaki Mi4 kullanıcısı arkadaşların hiç birinde bu sorunun olmadığını görünce sıkıntı donanımsaldır diye düşünmüştüm ama sorun güncellemeyle giderilebildiğine göre yazılımsal bir şey olmalı. Tahmin ediyorum önümüzdeki güncellemeyle giderilecektir. Yine de emin olmak isterseniz ayarlar/telefon hakkında altından çekirdek sürümüne 5-6 defa arka arkaya tıklayarak donanım testine girip senörünüzü bir kontrol edebilirsiniz.
onlarıda yaptım hocam teste girdim elimi oraya koyduğumda sayıalrda değişmeler oluyor yani sensöt çalışıyor belli de bir türlü düzelmedi ve bende bu olay 2 aydır var .bu güncelleme belki çare olur diyorum yine yok .anlayan biriyle konuştum romdan dedi kerneller uyuşmuyordur falan dedi de o kadar teknik bilgim yok neyse tuşa basıp açılıyor en aznıdan :)

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
yakinlik sensoru ile sorunum var diyen arkadaslar yazilimsal sensorunuzun bozuk olup olmadigini donanimsal test bolumunden kontrol edebilirsinir

not ;) mi note lte kullanicilari icin developer rom yayinlandi ve beta romdan daha iyi bende xiaomi.eu ya ugrama zamani ;)

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
yakinlik sensoru ile sorunum var diyen arkadaslar yazilimsal sensorunuzun bozuk olup olmadigini donanimsal test bolumunden kontrol edebilirsinir

not ;) mi note lte kullanicilari icin developer rom yayinlandi ve beta romdan daha iyi bende xiaomi.eu ya ugrama zamani ;)
test ettim hocam ve çalışıyor gözüküyor ama çalışmıyor işte sorun yazılımsal mı acaba global rom kurdum yine değişmedi

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
miui 7 pil performansindan memnunmusunuz? miui6 stabile gore daha cok tuketiyo bekleme durumunda. veya bndemi oyle sadece.
mi4

Üst Alt