- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
kullanmıyorum hocam .recoveryden update yapamadım .ismini update yapıp sd karta ve de telin kendi hafızasına attım hep update.zip bulunamadı hatası verdi açıkken update yaptım bu seferde wipe delete yapmam bi işe yaramıyor anlamadım bu işi
Peki cantara hocam güncellemeden muhaf mı olduk simdi 5.8.22 yi yükledik.Sanki geri de kaldık gibi hissediyorum 5.8.27 cıktı üstüne bu haftada yeni rom cıkacak bu rom hep bu sekilde stabil mi kalacak.Developer değil mi 5.8.22 ?
onlarıda yaptım hocam teste girdim elimi oraya koyduğumda sayıalrda değişmeler oluyor yani sensöt çalışıyor belli de bir türlü düzelmedi ve bende bu olay 2 aydır var .bu güncelleme belki çare olur diyorum yine yok .anlayan biriyle konuştum romdan dedi kerneller uyuşmuyordur falan dedi de o kadar teknik bilgim yok neyse tuşa basıp açılıyor en aznıdanofsevim hocam normalde yakınlık sensörünüzde problem vardır veya sensörünüzün kalibre edilmesi gereklidir gibi bir cevap yazmam lazım ama aynı sorun şu an kullandığım Mi4'te de meydana geldi. Defalarca kalibre ettim düzeldi ama bir süre sonra yeniden aynı sorunu vermeye başladı. Bir süre sonra da ek her hangi bir şey yapmama gerek kalmaksızın kendiliğinden geçti. Bu sorun sadece benim cihazımda vardı. Hem çevremdeki hem de forumdaki Mi4 kullanıcısı arkadaşların hiç birinde bu sorunun olmadığını görünce sıkıntı donanımsaldır diye düşünmüştüm ama sorun güncellemeyle giderilebildiğine göre yazılımsal bir şey olmalı. Tahmin ediyorum önümüzdeki güncellemeyle giderilecektir. Yine de emin olmak isterseniz ayarlar/telefon hakkında altından çekirdek sürümüne 5-6 defa arka arkaya tıklayarak donanım testine girip senörünüzü bir kontrol edebilirsiniz.
test ettim hocam ve çalışıyor gözüküyor ama çalışmıyor işte sorun yazılımsal mı acaba global rom kurdum yine değişmediyakinlik sensoru ile sorunum var diyen arkadaslar yazilimsal sensorunuzun bozuk olup olmadigini donanimsal test bolumunden kontrol edebilirsinir
notmi note lte kullanicilari icin developer rom yayinlandi ve beta romdan daha iyi bende xiaomi.eu ya ugrama zamani
![]()