- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Aslında huaweı güzel bl acıp roota ızın vermıyordu şuan ona ızın verılıyorsa eger kullanmaya en uygun androıd telefon olabılır.
Sonyde üç telefonda da sorun yasamadım ben. Belkıde custom rom ve kernelle kullandığım içindir. Geceden sabaha max %3-4 sarjım gıderdı genellikle 2 gıdıyordu.
Oneplus 1 ay kullandım nord modelini Abartıldığı kadar stabıl degıl ama sarjı mı note 10 ıle aynı sevıyede. Bırı 4100 bırısı 5200
arayuzude sıkıcı geldı sevemedım. Oppo görmedim hıc eger yazılım konusunda OP ıle ortak calısıyorlarsa OP gibidir oda. Ikısı aynı sırketın markaları
Kullandıklarım arasında en stabılı sony. En cok özellik barındıran mıuı. Ozellık ve stabılıte olarak en ıyı noktayı yakalayan Huawei ıdı. Batarya olarakta en verımlı kullanan sony ve huaweı ıdı
Dostum ben de bizzat S serisi ve Note serisi deneyimledim, Xiaomi cephesinde de pil iyi gitmiyor. Stock romlardan hayır gelmiyor adam akıllı. Bana kalsa en iyisi Iphone da, fiyatlar malum, 10k verecek param olsa...
Z1 z5 neo v kullandım bende. Huaweı ıyı doğru stabılde arayuzu vardı p20 kullandım. Root olmaması cok kotu onda.Pil stabilitesi olarak Huawei şu an en iyisi. Bende P30 pro kullandım pili gerçekten iyi gidiyordu. Xiaominin yanlışı pil optimizasyonu kötü. Bunu düzeltirse sorunu kalmaz. Sony de çok kullandım z2, z3, z5, z5 premium vs. Stamina modunu kapatınca pili içiyordu birtek z3de pil stabildi. Android dünyasında birtek oppo ve öne plus kullanmadım onun dışında deneyimlemediğim cihaz az.
Sonyde üç telefonda da sorun yasamadım ben. Belkıde custom rom ve kernelle kullandığım içindir. Geceden sabaha max %3-4 sarjım gıderdı genellikle 2 gıdıyordu.
Oneplus 1 ay kullandım nord modelini Abartıldığı kadar stabıl degıl ama sarjı mı note 10 ıle aynı sevıyede. Bırı 4100 bırısı 5200
Kullandıklarım arasında en stabılı sony. En cok özellik barındıran mıuı. Ozellık ve stabılıte olarak en ıyı noktayı yakalayan Huawei ıdı. Batarya olarakta en verımlı kullanan sony ve huaweı ıdı