- Adım
- Ferzan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 4
Miui için artık en ufak bir umudum yok. Cihaz fiyatları iyi güzel ucuz ama karşılık olarak da yazılıma kasmıyorlar.
Aynısını Samsung'ta yapıyor malesef. Güzel cihazlar kötü yazılımlar.Miui için artık en ufak bir umudum yok. Cihaz fiyatları iyi güzel ucuz ama karşılık olarak da yazılıma kasmıyorlar.
Annemde J5 Pro var, arayüzü akıyor valla ONE UI ile. Bence MIUI ile arasında kaç gömlek fark var stabilize anlamında.Aynısını Samsung'ta yapıyor malesef. Güzel cihazlar kötü yazılımlar.
Kontrol merkezı nedirBelirtilen özellikler gelirse gerçekten bu sefer olmuş diyebiliriz. Miui 12yi hiç sevemedim. Kontrol merkezi dışında hiçbir güzel yanı yok. Pil ömrünü düşürdü kamera kalitesini düşürdü.
Touchwiz, experience, one uı hepsini kullandım. Arayüz akıyor ama 3 4 ay sonra pil eskisi gibi gitmiyor bi bakıyorsun erken tükenmeler başlamış. Hemde öyle j serisi de değil S serisi ve Note serisi kullandım. Samsung'u bana sor dostum. Hala facebookta 11bin kişilik grubum var samsung türkiye kullanıcıları diye. Şuanki xiaomi Türkiye ürün müdürü, Eski samsung Türkiye ürün geliştirme müdürü irfan öztürk ile zamanında az konuşmadık bu konuları. Eski samsung Türkiye başkanı Tansu yeğenden sebep Samsung'tan ayrılıp xiaomiye geçmişti. İrfan öztürk o da çözüm bulamıyordu Samsung'un sorunlarına. Arayüzün Yani yağ gibi akması cihazı çok iyi yapmaz. Samsung'un ne olduğunu iyi bilirim.Annemde J5 Pro var, arayüzü akıyor valla ONE UI ile. Bence MIUI ile arasında kaç gömlek fark var stabilize anlamında.
Bildirim penceresi. Yeni adıyla kontrol merkezi.Kontrol merkezı nedir
Ben mi note 3 den beri hıc o özelliğin geliştiğini gormedım hatta arada bı Huawei geçiş yaptım dondugumde daha kötüydü pil performansı mıuı ın. Sony ve huaweı kullandım uzun sure mıuı dan daha iyiHayır adamlar ne verecektiki? Yani daha ne olabilir? Listede iddaa edildiği gibi geliştirilmiş pil performansı vermesi bile yeterli. Daha ne bekleyebiliriz? Ne olmalı ki Miui 13 bizi şaşırtmalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 12 içinde böyleydi sonra birden tanıtımı yapıldı. Bekleyelim görelim.
Onlar olmasa zaten cogu kısı xıaomı almaz. Mıuı arayüzü sorunlu biraz ama kullanışlı ve özelliklerı fazlaGlobalden öte customlar ile bir ümit yaşıyacağız öyleyse artık
Dostum ben de bizzat S serisi ve Note serisi deneyimledim, Xiaomi cephesinde de pil iyi gitmiyor. Stock romlardan hayır gelmiyor adam akıllı. Bana kalsa en iyisi Iphone da, fiyatlar malum, 10k verecek param olsa...Touchwiz, experience, one uı hepsini kullandım. Arayüz akıyor ama 3 4 ay sonra pil eskisi gibi gitmiyor bi bakıyorsun erken tükenmeler başlamış. Hemde öyle j serisi de değil S serisi ve Note serisi kullandım. Samsung'u bana sor dostum. Hala facebookta 11bin kişilik grubum var samsung türkiye kullanıcıları diye. Şuanki xiaomi Türkiye ürün müdürü, Eski samsung Türkiye ürün geliştirme müdürü irfan öztürk ile zamanında az konuşmadık bu konuları. Eski samsung Türkiye başkanı Tansu yeğenden sebep Samsung'tan ayrılıp xiaomiye geçmişti. İrfan öztürk o da çözüm bulamıyordu Samsung'un sorunlarına. Arayüzün Yani yağ gibi akması cihazı çok iyi yapmaz. Samsung'un ne olduğunu iyi bilirim.
Bildirim penceresi. Yeni adıyla kontrol merkezi.
Pil stabilitesi olarak Huawei şu an en iyisi. Bende P30 pro kullandım pili gerçekten iyi gidiyordu. Xiaominin yanlışı pil optimizasyonu kötü. Bunu düzeltirse sorunu kalmaz. Sony de çok kullandım z2, z3, z5, z5 premium vs. Stamina modunu kapatınca pili içiyordu birtek z3de pil stabildi. Android dünyasında birtek oppo ve öne plus kullanmadım onun dışında deneyimlemediğim cihaz az.Ben mi note 3 den beri hıc o özelliğin geliştiğini gormedım hatta arada bı Huawei geçiş yaptım dondugumde daha kötüydü pil performansı mıuı ın. Sony ve huaweı kullandım uzun sure mıuı dan daha iyi
Androidde en iyi cihazlar one plus ve huaweıde yazılım işini çok çok iyi yapıyorlar.Dostum ben de bizzat S serisi ve Note serisi deneyimledim, Xiaomi cephesinde de pil iyi gitmiyor. Stock romlardan hayır gelmiyor adam akıllı. Bana kalsa en iyisi Iphone da, fiyatlar malum, 10k verecek param olsa...
Android cephesinde de o kadar para verip 2-3 yıl sonra değiştirmek zorunda kalmak can sıkıyor. Amiral gemisi de alsan destek pat diye kesiliyor.Pil stabilitesi olarak Huawei şu an en iyisi. Bende P30 pro kullandım pili gerçekten iyi gidiyordu. Xiaominin yanlışı pil optimizasyonu kötü. Bunu düzeltirse sorunu kalmaz. Sony de çok kullandım z2, z3, z5, z5 premium vs. Stamina modunu kapatınca pili içiyordu birtek z3de pil stabildi. Android dünyasında birtek oppo ve öne plus kullanmadım onun dışında deneyimlemediğim cihaz az.
Androidde en iyi cihazlar one plus ve huaweıde yazılım işini çok çok iyi yapıyorlar.