- Adım
- bilal
- Cihazım
- K20 pro
- Konular
- 5
Yukleyemeyiz o zaman. Çünkü bana magisk şart enpara uygulansını kullanamam
Yükleniyor usta temiz format atıp kurarsanız açılıyorYukleyemeyiz o zaman. Çünkü bana magisk şart enpara uygulansını kullanamam
Hocam yeni gördüm kusuruma bakmayın sınav iş filan derken yoğundum biraz. Ben kullandım biraz ama çok beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum. Batarya olarak fena değil galeri uygulaması ingilizce rehber mesajlar ve çağrı uygulamaları türkçe onlardan yana sıkıntın olmaz. Rom gayet akıcı ama tercihim değil soğudum açıkcası RaphaelOs veya miui vn romu araştırıyorum. Onlara geçebilirim.Peki tr dili varmı hocam?
kurulumda sıkıntı omuş olabilir temiz bir kurulumdan sonra format data yapınız.rom u sorunsuz yüklüyorum ama telefon redmi ekraninda kaliyor ne yapmaliyim
format data yapıp resetledikten sonra açıldı teşekkür ederimkurulumda sıkıntı omuş olabilir temiz bir kurulumdan sonra format data yapınız.
Estağfurullah hocam. V2 yi yükledim bende gayet memnunum şu an 12.5 ta ki çoğu hata burda yok daha akıcı geldi banaHocam yeni gördüm kusuruma bakmayın sınav iş filan derken yoğundum biraz. Ben kullandım biraz ama çok beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum. Batarya olarak fena değil galeri uygulaması ingilizce rehber mesajlar ve çağrı uygulamaları türkçe onlardan yana sıkıntın olmaz. Rom gayet akıcı ama tercihim değil soğudum açıkcası RaphaelOs veya miui vn romu araştırıyorum. Onlara geçebilirim.
Ben V4'ünü kullanmıştım. Biri aradığında öncesinde bilinmeyen numara aramış gibi gözüküyordu. V2 sürümünde herhangi bir hata ve ya gözüne çarpan bişey oldu mu?Estağfurullah hocam. V2 yi yükledim bende gayet memnunum şu an 12.5 ta ki çoğu hata burda yok daha akıcı geldi bana
Hayır hocam öyle bir hata hiç olmadı bende. Ve gayet stabil çalışıyor şu an. Pil konusunda çok çok memnunum 2 yıl 5 ay oldu k20 pro kullanıyorum pubg vs oynarım yani pil baya yorgun bende ama bu roma geçtiğimden beri çok iyi gidiyor pilBen V4'ünü kullanmıştım. Biri aradığında öncesinde bilinmeyen numara aramış gibi gözüküyordu. V2 sürümünde herhangi bir hata ve ya gözüne çarpan bişey oldu mu?