MIUI 13 MIUI 13 xiaomi.eu 13.0.5.0.SJZMIXM - SJWMIXM - SJPINXM | PORT ~ Joyeuse - Curtana - Gram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

secknterzioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seckin
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
7
Rom yükledim kullandım. Başarılı gibi duruyor fakat nedense whatsapp kişileri sürekli gidiyor. Sohbete girip yenilenmen gerekiyor numaraların gelmesi için. Bide bildirim ile ilgili sıkıntısı var

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Rom yükledim kullandım. Başarılı gibi duruyor fakat nedense whatsapp kişileri sürekli gidiyor. Sohbete girip yenilenmen gerekiyor numaraların gelmesi için. Bide bildirim ile ilgili sıkıntısı var
Whatsapp kişileri için çözüm : Whatsapp uygulama hakkında, İzinler, Kişileri okuma seçerek Her zaman seçeneğini işaretleyin.
Bildirim sorunu yoktu ama yine de deneyeceğim. geri dönüşünüz için sağolun.

secknterzioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seckin
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
7
Whatsapp kişileri için çözüm : Whatsapp uygulama hakkında, İzinler, Kişileri okuma seçerek Her zaman seçeneğini işaretleyin.
Bildirim sorunu yoktu ama yine de deneyeceğim. geri dönüşünüz için sağolun.
Aslında bu bildirim sorunu benim cihazımda mı var sadece anlamadım cihazı kapayıp açtığım zaman endonezya romda kullandım şuan normal global rom kullanıyorum whatsapp için özel olarak ayarladığım bildirim sesleri kendini sıfırlayıp normal bildirime dönüyor. Mesajlar uygulamasının bildirim sesini değiştiriyorum cihaza restart attığım zaman ayarladığım ses gidiyor mesaj geldiği zaman sadece titreşim yapıyor. 12.5.7 global sürüm kullanıyorum şuan

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Aslında bu bildirim sorunu benim cihazımda mı var sadece anlamadım cihazı kapayıp açtığım zaman endonezya romda kullandım şuan normal global rom kullanıyorum whatsapp için özel olarak ayarladığım bildirim sesleri kendini sıfırlayıp normal bildirime dönüyor. Mesajlar uygulamasının bildirim sesini değiştiriyorum cihaza restart attığım zaman ayarladığım ses gidiyor mesaj geldiği zaman sadece titreşim yapıyor. 12.5.7 global sürüm kullanıyorum şuan
bu konuda maalesef bir fikrim yok hocam :(

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Dostum biz şimdi Orangefox'a giremiyoruz ya malum güncelleyemiyoruz da. Bir önerin var mı nasıl güncelleyelim bunu.
konuda ki orangefoxu indirip fastboot yoluyla cihaza aktarın. Diğer orangefox sürümleri çalışmayabilir.

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi niye 5
Konular
9
Mobil veri için sınır koyduğum zaman uyarı ver ve kapat açık olduğu halde Mobil veri kapanmıyor admin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-04-05-27-18-946_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-08-04-05-27-18-946_com.miui.securitycenter.jpg
    165,7 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2022-08-04-05-25-28-340_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-08-04-05-25-28-340_com.miui.securitycenter.jpg
    225,2 KB · Görüntüleme: 13

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi niye 5
Konular
9
Admin Bluetooth kısmından bağlı cihazları kontrol ettigimizde mutlak ses kapalı iken ses tuşlarından kontrol sağlayamıyorum biraz da ekran kaydedici çalışırken kasıyor hafif

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Mobil veri için sınır koyduğum zaman uyarı ver ve kapat açık olduğu halde Mobil veri kapanmıyor admin
Admin Bluetooth kısmından bağlı cihazları kontrol ettigimizde mutlak ses kapalı iken ses tuşlarından kontrol sağlayamıyorum biraz da ekran kaydedici çalışırken kasıyor hafif
Güvenlik uygulaması haftalık eu sürümünden belki hata vardır. Hemen hemen fark ettiğim MIUI 13 romlarında mutlak ses sıkıntısı var. Ekran kaydedici çalışırken hafif drop olayları olabilir. Haftalık eu sürümleri çıktığında ve ben müsait olduğum zaman sistemler güncellenecek.

Gs72562

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi note 9
Konular
0
Redmi note 9 MIUI 13 güncellemesi geldi yüzde 80 de duraklattim daha sonrasında 6 saat sonra bulamadım uygun güncelleme yok diyor 12.5.4 güncelleme görünüyor son paket indir dediğimde de 12.5 i indiriyor çözüm nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt