- Adım
- Enes
- Cihazım
- Resmi niye 5
- Konular
- 9
Hocam merhaba,Selamün aleyküm hocam cihazım redmi note 9s paylaştığınız romu kurdum orangefox üzerinden, fakat bir daha orangefoxa giremiyorum. Rom gayet başarılı çok sevdim kullanabiliyorum
Aynen hocam yukleyeceklere önden bilgi olur teşekkürlerHocam merhaba,
Bende denedim şuanda bende de açılmıyor.
Teşekkür ederim, çıktığında onu da yaparızİlk defa Port bir Rom kurdum. Açıkçası çok beğendim ve şu anlık bir sıkıntısı yok. Herhangi bir hata ile karşılarsam bildiririm. Elinize sağlık hocam. Peki Stable çıktığında revize edecek misiniz?
Selamün aleyküm hocam cihazım redmi note 9s paylaştığınız romu kurdum orangefox üzerinden, fakat bir daha orangefoxa giremiyorum. Rom gayet başarılı çok sevdim kullanabiliyorum
Hocam merhaba,
Bende denedim şuanda bende de açılmıyor.
Konuda ki Orangefox mu kurulu yoksa başka sürüm mü kurulu ?Aynen hocam yukleyeceklere önden bilgi olur teşekkürler
Doğru hocam a12 olan orangefoxmuş ben de stabil olan yani a11 sürümü vardı oradan kurmuştum romu tamamdır şimdi anladımTeşekkür ederim, çıktığında onu da yaparız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuda ki Orangefox mu kurulu yoksa başka sürüm mü kurulu ?
Hmmm bende ki A11 için olanmış Akşama güncelleyelim bakalım. Teşekkürler hocam.Doğru hocam a12 olan orangefoxmuş ben de stabil olan yani a11 sürümü vardı oradan kurmuştum romu tamamdır şimdi anladım
Hmmm bende ki A11 için olanmış Akşama güncelleyelim bakalım. Teşekkürler hocam.Doğru hocam a12 olan orangefoxmuş ben de stabil olan yani a11 sürümü vardı oradan kurmuştum romu tamamdır şimdi anladım
Hocam batarya performansı nasıl? Günlük kullanım için önerir misinizİlk defa Port bir Rom kurdum. Açıkçası çok beğendim ve şu anlık bir sıkıntısı yok. Herhangi bir hata ile karşılarsam bildiririm. Elinize sağlık hocam. Peki Stable çıktığında revize edecek misiniz?
Hocam hangi romu yüklersem yükleyeyim hep aynı batarya ömrü alıyorum telefonumu kendi adaptörümle şarj etmiyorum powerbank ile şarj ediyorum daha uzun gidiyor şarjı anlam veremedimHocam batarya performansı nasıl? Günlük kullanım için önerir misiniz
hayır wipe yapmanız gerekir. Yoksa sistemsel sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, note 9s cihazda direk eu rom üzerine kursak ne olur? Tavsiye eder misiniz?
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi