Şuan iniyor. Piyasadaki şuan en iyi port budur diyebilir misin kurulum yeniden telefonu kisisellestirme uzun sürüyor biliyorsun.poco x3 pro
Teşekkür ederim hocamHocam hangi romu yüklersem yükleyeyim hep aynı batarya ömrü alıyorum telefonumu kendi adaptörümle şarj etmiyorum powerbank ile şarj ediyorum daha uzun gidiyor şarjı anlam veremedim
size bağlı bir şey ne de olsa port kurmak size kalmışŞuan iniyor. Piyasadaki şuan en iyi port budur diyebilir misin kurulum yeniden telefonu kisisellestirme uzun sürüyor biliyorsun.
Kardeşim çok soru soruyorum kusura bakma ama senin iki tane konun var miui 13 olarak hangi romu kurmaliyiz hangisini onerirsin fark neŞuan iniyor. Piyasadaki şuan en iyi port budur diyebilir misin kurulum yeniden telefonu kisisellestirme uzun sürüyor biliyorsun.
büyük farkı bu rom türkçe, diğeri ingilizceKardeşim çok soru soruyorum kusura bakma ama senin iki tane konun var miui 13 olarak hangi romu kurmaliyiz hangisini onerirsin fark ne
hata varsa paylaşmanız iyidir. Belirttiğiniz hatayı deneyeceğim. Haftalık eu sürümleri yayınlandıkça güncelleme sunacağım.Romu kullandım benim gayet hoşuma gitti sorunlar oldukça paylaşacağım şimdilik ağır çekim 960fps çekimde böyle bir görüntü çıkıyor yakında düzeleceğini umuyorum
Teşekkürler ben de oldukça paylaşacağım çok beğendim romu başarılarınızın devamını dilerimhata varsa paylaşmanız iyidir. Belirttiğiniz hatayı deneyeceğim. Haftalık eu sürümleri yayınlandıkça güncelleme sunacağım.