- Adım
- slx
- Cihazım
- MI 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 3
eğer okeyseniz beraber ortak girelim mi? Discorddan iletişime geçebiliriz hızlıca hiu482#9732Ben varım
eğer okeyseniz beraber ortak girelim mi? Discorddan iletişime geçebiliriz hızlıca hiu482#9732Ben varım
Eveteğer okeyseniz beraber ortak girelim mi? Discorddan iletişime geçebiliriz hızlıca hiu482#9732
Nereden iletişime geçebilirim sizinle?
Nereden satın alınıyor? Emrespect Archetiven
Beyler bende dahil olabilirim
istek attım. Kaç kişiyiz ?eğer okeyseniz beraber ortak girelim mi? Discorddan iletişime geçebiliriz hızlıca hiu482#9732
XTBUI Team grubu da mevcut Telegram'da. 13.0.6 stable olarak bir rom paylaştı ve şu an onu kullanıyorum. Kamera hariç gayet iyi bir rom. Kamera yerine miui13 camera module kurdum. Pop up kamera çalışıyor. Aylık 200 ruble 63 tl gibi bir ücreti var aboneliğin. Bence denenebilir.merhaba. benide alabilirsiniz gruba. bende ortak olabilirim
kamera kotu derken hocam sıpollomod leıce kamera heralda gayat basarılı ıdı hangı konuda soru yasıyorsunuzXTBUI Team grubu da mevcut Telegram'da. 13.0.6 stable olarak bir rom paylaştı ve şu an onu kullanıyorum. Kamera hariç gayet iyi bir rom. Kamera yerine miui13 camera module kurdum. Pop up kamera çalışıyor. Aylık 200 ruble 63 tl gibi bir ücreti var aboneliğin. Bence denenebilir.