MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
kamera kotu derken hocam sıpollomod leıce kamera heralda gayat basarılı ıdı hangı konuda soru yasıyorsunuz
Hayır hocam leica yok kamera olarak, gcam go Camera kullanmışlar. Yani baya baya eksik özellik olarak. Sadece resim çekme, video kaydetme var. Portre ağır çekim gece çekimi vs diğer modlar yok içinde. Onu silip Miui13 camera module kurdum. Şimdilik gayet güzel performans veriyor rom.

drmakarna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ouz
Cihazım
n910
Konular
11
Hayır hocam leica yok kamera olarak, gcam go Camera kullanmışlar. Yani baya baya eksik özellik olarak. Sadece resim çekme, video kaydetme var. Portre ağır çekim gece çekimi vs diğer modlar yok içinde. Onu silip Miui13 camera module kurdum. Şimdilik gayet güzel performans veriyor rom.
Hocam bu camera module dediğiniz magisk modülü mü

ahmetyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9t
Konular
0
Bu gece twittera youtuba giremedim format atmak yerine bu romu yükleyecektim fakat mi logosuna gelince telefon kapanıp tekrar açılıyor hep persist hatası alıyorum persisti orjinal dosyayla adb den flasladim fakat tekrar aynı hatayı alıyorum mi eu 12.1 i flashladim, mi logosunda telefon kapanip açılıyor acaba bu sorunun bir çaresi yok mudur?
Mi eu 12.1.1 romunu tekrar flashladim fakat sağ altta bootloader kilitle ve kur seçeneğini temiz kuruluma çevirmeyi unutmuşum maalesef bootload kilitli görünüyor, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler

Ekli dosyalar

• 20221114_033143.jpg
    20221114_033143.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 10

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
Bu gece twittera youtuba giremedim format atmak yerine bu romu yükleyecektim fakat mi logosuna gelince telefon kapanıp tekrar açılıyor hep persist hatası alıyorum persisti orjinal dosyayla adb den flasladim fakat tekrar aynı hatayı alıyorum mi eu 12.1 i flashladim, mi logosunda telefon kapanip açılıyor acaba bu sorunun bir çaresi yok mudur?
Mi eu 12.1.1 romunu tekrar flashladim fakat sağ altta bootloader kilitle ve kur seçeneğini temiz kuruluma çevirmeyi unutmuşum maalesef bootload kilitli görünüyor, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler
Girmiyor diye attıysan boşuna atmışsın genel kısıtlama vardı internette. Sorunu da bilmiyorum.

ahmetyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9t
Konular
0
Girmiyor diye attıysan boşuna atmışsın genel kısıtlama vardı internette. Sorunu da bilmiyorum.
Maalesef sonradan öğrendim, şimdi bootloader kilidini açtım tekrar buradaki twrp yi yüklüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt