- Adım
- Bedirhan
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 15
Hangi rom acaba?son çıkan romu alamaz mıyız ortak yav bari güncel olsun
Hangi rom acaba?son çıkan romu alamaz mıyız ortak yav bari güncel olsun
Hayır hocam leica yok kamera olarak, gcam go Camera kullanmışlar. Yani baya baya eksik özellik olarak. Sadece resim çekme, video kaydetme var. Portre ağır çekim gece çekimi vs diğer modlar yok içinde. Onu silip Miui13 camera module kurdum. Şimdilik gayet güzel performans veriyor rom.kamera kotu derken hocam sıpollomod leıce kamera heralda gayat basarılı ıdı hangı konuda soru yasıyorsunuz
bu rom ücretli oldu son gelen güncellemeler ücretli veriliryor bu romdaHangi rom acaba?
Eu rom mu?bu rom ücretli oldu son gelen güncellemeler ücretli veriliryor bu romda
Hocam bu camera module dediğiniz magisk modülü müHayır hocam leica yok kamera olarak, gcam go Camera kullanmışlar. Yani baya baya eksik özellik olarak. Sadece resim çekme, video kaydetme var. Portre ağır çekim gece çekimi vs diğer modlar yok içinde. Onu silip Miui13 camera module kurdum. Şimdilik gayet güzel performans veriyor rom.
Doğrudur hocam.Hocam bu camera module dediğiniz magisk modülü mü
aynenEu rom mu?
Girmiyor diye attıysan boşuna atmışsın genel kısıtlama vardı internette. Sorunu da bilmiyorum.Bu gece twittera youtuba giremedim format atmak yerine bu romu yükleyecektim fakat mi logosuna gelince telefon kapanıp tekrar açılıyor hep persist hatası alıyorum persisti orjinal dosyayla adb den flasladim fakat tekrar aynı hatayı alıyorum mi eu 12.1 i flashladim, mi logosunda telefon kapanip açılıyor acaba bu sorunun bir çaresi yok mudur?
Mi eu 12.1.1 romunu tekrar flashladim fakat sağ altta bootloader kilitle ve kur seçeneğini temiz kuruluma çevirmeyi unutmuşum maalesef bootload kilitli görünüyor, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler
Maalesef sonradan öğrendim, şimdi bootloader kilidini açtım tekrar buradaki twrp yi yüklüyorumGirmiyor diye attıysan boşuna atmışsın genel kısıtlama vardı internette. Sorunu da bilmiyorum.