MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Telefonu ayakta tutan rom fakat almaya değicek kadar işlevsel midir orası önemli yoksa 10 TL bile olsa kimse almaz.Ama rom gerçekten telefonu başka bir seviyeye taşıyoras 200TL'de verilir

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Telefonu ayakta tutan rom fakat almaya değicek kadar işlevsel midir orası önemli yoksa 10 TL bile olsa kimse almaz.Ama rom gerçekten telefonu başka bir seviyeye taşıyoras 200TL'de verilir
Kesinlikle katılıyorum

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
bencede degmez cogu romunu kurdum ona gore konusuorum
peki hangi romu önerirsiniz. Emrespect kardeşimiz bu rom'u önermiş konu o yüzden bunu yüklemek istedim. Cihaz malum artık güncelleme almıyor. Güncel android li bir rom kurmak istiyorum. Daha önce bu cihazıma hiç rom kurmadım. O yüzden hangi rom iyidir pek tecrübe sahibi değilim.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
peki hangi romu önerirsiniz. Emrespect kardeşimiz bu rom'u önermiş konu o yüzden bunu yüklemek istedim. Cihaz malum artık güncelleme almıyor. Güncel android li bir rom kurmak istiyorum. Daha önce bu cihazıma hiç rom kurmadım. O yüzden hangi rom iyidir pek tecrübe sahibi değilim.
hocam durum soyle mı9t ye aopsp veya mıuı kurup kullanmadıgım rom sayısı nerdeyse yoktur guncelleme almadıgından berıdır bu mıuıda en ıyı rom custom rom bence eu 12.5 ,2 stable bence aosp tarafında geliştırıcı cok fazla aospta evo sparks cherıos derpfest cdroıd bu romlar onde gıdıyor telegramda var davıncının oradan grupları takıp edıp ındırp deneyeblirsınız

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Romu önermiyorum, MIUI 13 romlar arasında ki en iyisi bu. Tüm romlara bakınca bundan çok daha iyileri var. Bu bir port rom, tamamen stabil olamaz zaten. Karşılaştırmaları kendi klasmanlarında yapıyorum.

MIUI 13'ler arasında ki en iyisi ama tabiki de en iyi rom değil hatta en iyi romlar listemde ilk 10'a falan da giremez açıkçası.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Xtbui grubunun Miui 13 13.0.6 stable romunu kullanıyorum. Bundan önce konudaki romu kullanıyordum. Xtbui daha akıcı ve hatasız bana göre. 200 ruble / 63 tl gibi bir ücrete aylık abone olmuştum. Bence denenebilir. Konudaki romun geliştiricisi farklı romlar yapıyor fakat romlar arasında pek göze çarpan fark olmuyor. Samsung one ui 5 ve Miui 14 romları boot ettiğini yazıyor. Belki tam stable çıkınca onlar denenebilir.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Xtbui grubunun Miui 13 13.0.6 stable romunu kullanıyorum. Bundan önce konudaki romu kullanıyordum. Xtbui daha akıcı ve hatasız bana göre. 200 ruble / 63 tl gibi bir ücrete aylık abone olmuştum. Bence denenebilir. Konudaki romun geliştiricisi farklı romlar yapıyor fakat romlar arasında pek göze çarpan fark olmuyor. Samsung one ui 5 ve Miui 14 romları boot ettiğini yazıyor. Belki tam stable çıkınca onlar denenebilir.
OneUi'dan umudum yüksek ama MIUI 14 için henüz normal kararlı sürümü görmek lazım. Aslında kötü olan MIUI 13 port romlar değil genel olarak MIUI 13 kötüydü. Eğer MIUI 14 aynısı gibi bir hüsran olursa port romlardan da hiçbir şey olmayacaktır.

Ama diğer yandan baktığımızda OneUi başarılı bir arayüz, belki yeterince iyi olursa, parmak izi, pop up kamera gibi sorunları olmazsa rom değiştirme defterini kapatabilirim kendim için. Bekleyip göreceğiz.

ahmetyus56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 9t
Konular
0
OneUi'dan umudum yüksek ama MIUI 14 için henüz normal kararlı sürümü görmek lazım. Aslında kötü olan MIUI 13 port romlar değil genel olarak MIUI 13 kötüydü. Eğer MIUI 14 aynısı gibi bir hüsran olursa port romlardan da hiçbir şey olmayacaktır.

Ama diğer yandan baktığımızda OneUi başarılı bir arayüz, belki yeterince iyi olursa, parmak izi, pop up kamera gibi sorunları olmazsa rom değiştirme defterini kapatabilirim kendim için. Bekleyip göreceğiz.
Bende sizin vesilenizle cherios rice denedim ama bu tonlardaki yapabildiğim herşeyi son çıkan resmi romdada yapabiliyorum, şuanda romu değiştirmeyi düşünmüyorum, mi arayüzü benim hoşuma gitti emekleriniz için çok teşekkür ederim

mustafa107

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
samsung not3
Konular
1
arkadaşlar bu romu ücretli almak istiyorum sayfaya giriyorum giriş yapıyorum ödeme kısmına gelince sayfa hata veriyor farklı tarayıcı denedim sonuş aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt