- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- 9t
- Konular
- 0
Nasıl ya ben öyle bir duyuru vs görmedim nerden biliyorsunuz acaba merak ettim?
O sorunu internette arat illaki çıkar.Hala mı logosunda kalıyor gene aynı hatayı veriyor bir fikri olan varsa yazarsa çok iyi olur telefonsuz kaldım
Hala mı logosunda kalıyor gene aynı hatayı veriyor bir fikri olan varsa yazarsa çok iyi olur telefonsuz kaldım
Teşekkürler, şu linkteki çözümü uygulayıp flaşladım, bu sefer oldu çok uğraştım, MIUI global daha güzelmiş, MIUI arayüzü gayet hızlı bence rice yada cherios ye geçmeye gerek duymadan bunu kullanıyorum.Temiz kurulum yapın
Temiz kurulum yapın
merhaba. gruba girdim fakat sizin bahsettiğiniz rom bu konudaki eu rom'dan farklı bir rom, öyle değil mi?XTBUI Team grubu da mevcut Telegram'da. 13.0.6 stable olarak bir rom paylaştı ve şu an onu kullanıyorum. Kamera hariç gayet iyi bir rom. Kamera yerine miui13 camera module kurdum. Pop up kamera çalışıyor. Aylık 200 ruble 63 tl gibi bir ücreti var aboneliğin. Bence denenebilir.
Linki koymayı unutmuşum özür dilerimTeşekkürler, şu linkteki çözümü uygulayıp flaşladım, bu sefer oldu çok uğraştım, MIUI global daha güzelmiş, MIUI arayüzü gayet hızlı bence rice yada cherios ye geçmeye gerek duymadan bunu kullanıyorum.
Evet farklı. Buradaki Ondroid isimli geliştiricinin romu. Ben de bu romu kullanıyordum fakat XTBUI romu daha akıcı, daha kullanışlı geldi bana ve oradan devam ediyorum. İkisi de xiaomi.eu tabanlı rom. Türkçe ve Google uygulamalarında sorun yok.merhaba. gruba girdim fakat sizin bahsettiğiniz rom bu konudaki eu rom'dan farklı bir rom, öyle değil mi?
Bence değmezArkadaşlar merhaba son sürüm romu indirmek için geliştiricinin sitesinden ücretli almaya değer mi sorunsuz mudur acaba?
1 aylık abonelik Güncel dolar kuruna göre yaklaşık 95TL. 1ayda ortalamaö4 güncelleme geliyor. Sadece bu rom değil China rom da var bu güncellemelerin içinde. Almak saçma değil, almamakta saçma değil. Bütçe ile ilgili bir durum tamamen.Arkadaşlar merhaba son sürüm romu indirmek için geliştiricinin sitesinden ücretli almaya değer mi sorunsuz mudur acaba?