MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
3 5 kez denedim bir süre sonra tekrardan geliyor
Dün sabahtan beri kullanıyorum. Hata almadım hiç. Bence temiz bir kurulum yaparak yeniden yükleyin. Birde root sonrası hiçbir şeyi kaldırmayın. Orijinal hali ile kullanın programlara özellikle sistem programlarına müdahale etmeden.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Tamam hocam atarım şimdi.
Birde dün romu kurdum açıldıktan sonra root ettim vs. ama şimdi twrp ye girecektim açılmadı. Mi logosunda sabit kaldı. Güç tuşuna uzun basıp resetledim öyle açıldı telefon. Neden olur var mı bir bilginiz?
Kurulu TWRP : SkyHawk Recovery-Twrp 3.0
Tam olarak bir şey diyemiyorum hocam ancak twrp olarak orangefox öneriyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Romu kullanan arkadaşlar, ben böyle bir şey yaşadım ama sizde var mı bilmiyorum telefon kaynaklı olabilir belki.
Tuş kilidi kitli iken biraz fazla tüketim oluyordu. Baktım cihaz deep sleepe geçmiyor. Sonra öğrendim ki bazı custom romlarda cep modu aktifken sensör, ekran kilitlendikten sonra da çalışmaya devam ediyor ve deep sleepe geçmiyor buda şarj tüketimini artırıyor. Ayarlara cep yazınca 2 farklı yerde Cep Modu çıkıyor ikisini de kapattıktan sonra cihaz deep sleepe girmeye başladı. Kontrolleri GSam Battery Monitor ile yaptım. Sizlerde kontrollerinizi yapın isterseniz :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Romu kullanan arkadaşlar, ben böyle bir şey yaşadım ama sizde var mı bilmiyorum telefon kaynaklı olabilir belki.
Tuş kilidi kitli iken biraz fazla tüketim oluyordu. Baktım cihaz deep sleepe geçmiyor. Sonra öğrendim ki bazı custom romlarda cep modu aktifken sensör, ekran kilitlendikten sonra da çalışmaya devam ediyor ve deep sleepe geçmiyor buda şarj tüketimini artırıyor. Ayarlara cep yazınca 2 farklı yerde Cep Modu çıkıyor ikisini de kapattıktan sonra cihaz deep sleepe girmeye başladı. Kontrolleri GSam Battery Monitor ile yaptım. Sizlerde kontrollerinizi yapın isterseniz :)
Hocam bu doğru olabilir, dikkatimi çekmişti çünkü telefon boşta fazla şarj yiyordu normale göre. Bir deneyeyim ona göre mesajınızı konuya ekleyeceğim

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Bu sefer olmuş, son resmi stabil rom kadar iyi olmuş. Saçma şekilde twitter takılıyor sadece. Önceki sürümden geçmeyi denedim fakat bootloop ta kaldı temiz kurulum yaptım. Birkaç gereksiz uygulamayı kaldırmayı ihmal etmedim tabi gene, sorun yok. Paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bu sefer olmuş, son resmi stabil rom kadar iyi olmuş. Saçma şekilde twitter takılıyor sadece. Önceki sürümden geçmeyi denedim fakat bootloop ta kaldı temiz kurulum yaptım. Birkaç gereksiz uygulamayı kaldırmayı ihmal etmedim tabi gene, sorun yok. Paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim hocam.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Bende de bootloop olmuştu, DFE flashlayınca açıldı telefon.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Bende de şöyle bir sorun var. Muhtemelen benden kaynaklı, gereksiz tüm uygulamaları silerim fakat bu kez neyden oldu bilmiyorum, herhangi bir dosyayı seçip paylaş deyince hata veriyor. Bir önceki romda da aynısını yapmıştım fakat sorun olmamıştı. Sonraki sürümde tek tek silicem uygulamaları. Bakalım hangisi sorun çıkarıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt