MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurmer21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
redmi note 7 pr
Konular
13
merhaba arkadaşlar

temiz rom yüklemesi yaptım.haftalık güncellemeler çıkınca her şeyi sıfırlamadan nasıl yükleme yaparım.her seferinde format mı atılacak telefona.bir diğer konuda sürekli açık ekran.burada telefondaki görselleri seçtiğimde bir sorun yok.ama sürekli açık ekran görselini telefon galerisinden bir seçtiğimde secilen resimde titreme oluyor.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
merhaba arkadaşlar

temiz rom yüklemesi yaptım.haftalık güncellemeler çıkınca her şeyi sıfırlamadan nasıl yükleme yaparım.her seferinde format mı atılacak telefona.bir diğer konuda sürekli açık ekran.burada telefondaki görselleri seçtiğimde bir sorun yok.ama sürekli açık ekran görselini telefon galerisinden bir seçtiğimde secilen resimde titreme oluyor.
Güncellemeleri konuda ki kirli kurulum da yazdığı gibi veri kaybı olmadan yapabilirsiniz

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende ekran süresi neden böyle az acaba? Batarya mefta mı sizce?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

alprnmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Mühendis
Konular
0
Sağolasın üstad ya 3 4 gündür ses kayıtları almıyor almadığını unutup sıkıntı yaşıyorum. Ben normal kişiler ayarları var diğer sayfada orda aradım hep ayarını

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
22.9.16 sürümü geliyor yakında

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
22.9.16 sürümü geliyor yakında
Çin tabanli farkli bir port, guncelleme degil. Turkce dil olmayacak ve sadece patreon'a özel olabilir erken erisim diye bir durum belirtilmemis. Buyuk ihtimalle konusunu acmayacagim isterseniz siz acabilirsiniz hocam geldiğinde.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Çin tabanli farkli bir port, guncelleme degil. Turkce dil olmayacak ve sadece patreon'a özel olabilir erken erisim diye bir durum belirtilmemis. Buyuk ihtimalle konusunu acmayacagim isterseniz siz acabilirsiniz hocam geldiğinde.

Anladım hocam grupta öyle paylaşılınca bende güncellemesi sandım yoksa açmam bende konusunu :D

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Anladım hocam grupta öyle paylaşılınca bende güncellemesi sandım yoksa açmam bende konusunu :D
Daha önce geliştirici belirtmişti China tabanli rom yapacağını. Dil secenekleri ve Gapps sorduğumda, Gapss olacak ancak dil secenegi olmayacak demişti. Türkce dil yamalari da Miui 13'de çalışmıyordu en son. Bunun yanında yuksek ihtimalle herkese açık paylaşılmaz. Sadece Patreon olma ihtimali büyük.

Prensip olarak denemediğim romu paylasmiyorum, birkac istisna disinda paylasmadim da. Bilgisayarım bir suredir arızalı ve rom degistirme islemlerinde sorun yasarsam telefonu kurtaracağım bir bilgisayar olmadigi icin de herhangi bir romu sirf denemek için kurmaya sicak bakmıyorum. Bu yüzden de rom çıksa da ben paylasmayacagim; isterseniz siz isterseniz bir baskasi paylasabilir tabiki de sonuçta burasi bir forum, rom konularini sadece ben açacağım diye bir sey yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt