- Adım
- Bumin
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 14
En sonki güncellemeyi denedim gariptir ama ilk sürümdeki hantallık ve kasmalar geri gelmiş ,gecen haftakine geri döndüm
Direk üzerine mi kurdunuz temiz kurulum mu yükleyecektim ki yorumu gördümEn sonki güncellemeyi denedim gariptir ama ilk sürümdeki hantallık ve kasmalar geri gelmiş ,gecen haftakine geri döndüm
En sonki güncellemeyi denedim gariptir ama ilk sürümdeki hantallık ve kasmalar geri gelmiş ,gecen haftakine geri döndüm
Direk üzerine mi kurdunuz temiz kurulum mu yükleyecektim ki yorumu gördüm
hocam tüm kurulumlarımı temiz kurulum yapıyorum hantallık var dediğim rom erken erişime açılıp sizin foruma kıyak olsun diye günü gelmeden eklediğiniz rom.O romu kurdum daha sim pin şifresini girerken bile takılmalar oldu anladım bişeyler olduğunu, birkaç uygulama yükledim ana menüde filan, uygulamalar arası geçiş vs vs biraz ağırlık olduğu belliydi geçen haftaki roma döndüm linki kırık olana.Linki kırık rom benim pc de vardı iyiki saklamışım ve yüklediğim an farketti hız olayıEmin misiniz hocam, en ufak bir kasma dahi yok aksine şarj performansında çok daha sağlıklı sonuçlar alıyorum. Belki kurulum ile ilgilidir ya da yedek geri yükleme veya kirli Kurulum ile yaptıysanız terminal kullanarak optimize etmediğiniz içindir.
Kirli kurulumdan ve ya yedekleri geri yukledikten sonra yavaşlık yaşayanlar için konuya optimizasyon yapma tekniğini ekledim. Rom hakkında tüyolar adlı Spoyler'dan ulaşabilirsiniz.
hocam tüm kurulumlarımı temiz kurulum yapıyorum hantallık var dediğim rom erken erişime açılıp sizin foruma kıyak olsun diye günü gelmeden eklediğiniz rom.O romu kurdum daha sim pin şifresini girerken bile takılmalar oldu anladım bişeyler olduğunu, birkaç uygulama yükledim ana menüde filan, uygulamalar arası geçiş vs vs biraz ağırlık olduğu belliydi geçen haftaki roma döndüm linki kırık olana.Linki kırık rom benim pc de vardı iyiki saklamışım ve yüklediğim an farketti hız olayı
7/24 evdeyim youtube twitch wp instagram her türlü sosyal medya var. Full sosyal medya ile uğraşırsam şarj dayanmıyor. Dediğim gibi %70 pil ömrüm. Ama ona rağmen miui romları arasında şuana kadar kullandığım en stabil rom. AOSP ile karşılaştırmışsın ama onları ben dahil etmedim miui arasında en iyisi sadece 12.5 olanlarda.Xiaomi Eu 12.5.2, AOSP kullanmadan önce bende o Roma hızlı diyordum. Kısacası daha iyisini bulana kadar en iyisi kusursuzmuş gibi geliyor evet. Bu rom ise AOSP'den yavaş ama Miui 12.5'den daha hızlı. Bir de anlamadığım şey şu, bahsettiginiz rom sadece Türkiye'de bu kadar seviliyor. Yabancı forumlar ve kanallar takip ediyorum, hiçbirisi o romu beğenmiyor bir tek bizim insanımız beğeniyor tuhaf bir şekilde.
Bahsettiğim rom da şu zaten;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sarj'iniz 1 günü zorluyor ama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Önemli olan bu yoksa saatte bir WhatsApp baksam bende 3-4 gün'ü zorladım.
Hocam ekran süresinden bahsediyorum. Tam şarj ile aldığınız ekran süresi. Pil ayarlarından ekran seçeneğine bakarak öğrenebilirsiniz. Oyun oynamadan 6 saat ekran süresi alıyorum %73 pil sağlığı ile. 12.5 ile alabiliyor musunuz bu ekran süresini?7/24 evdeyim youtube twitch wp instagram her türlü sosyal medya var. Full sosyal medya ile uğraşırsam şarj dayanmıyor. Dediğim gibi %70 pil ömrüm. Ama ona rağmen miui romları arasında şuana kadar kullandığım en stabil rom. AOSP ile karşılaştırmışsın ama onları ben dahil etmedim miui arasında en iyisi sadece 12.5 olanlarda.
birkaç güne denerim bakarızHocam ekran süresinden bahsediyorum. Tam şarj ile aldığınız ekran süresi. Pil ayarlarından ekran seçeneğine bakarak öğrenebilirsiniz. Oyun oynamadan 6 saat ekran süresi alıyorum %73 pil sağlığı ile. 12.5 ile alabiliyor musunuz bu ekran süresini?