Laglı dediğin için olabilir. Port romu bundan iyi görmen biraz acaip. Bu konuda daha önceden de konuşmuştuk. Port romlar performanslı olmaz demiştiniz.
Miui 12.5.2 laglı dedim evet. Kullandığım dönemde koşa koşa başka romlara kaçtığım için hatırlıyorum. Hafızamda hiç iyi hatıralar ile kalmadı o rom.
Gelelim bir diğer konuya, port romu 12.5.2'den iyi gördüğümü söylemiyorum. Bu rom için Miui 13 romlar arasında ki en iyi rom diyorum, 12.5.2 Eu ise 12.5 romlar arasında ki en iyi rom değil gözümde, MMX çok daha iyi. Bu rom ile sizde ki Eu'yu karşılaştırırsak Eu tabiki daha önde olur ancak ortada bu romun sunduğu yenilikler var. Miui 13 olması için bazı noktalardan ufak fedakarlıklar var. Ona bakarsanız Miui 11 romlar da elinizde ki 12.5.2'yi katlayarak geçer performans konusunda neden hepimiz onları kullanmıyoruz? Çünkü yenilik.
Bu rom kendi versiyonunda en iyisi, ama 12.5.2 eu öyle değil. Romlari kendi içlerinde karşılaştırın yoksa bir ton rom sayarım onlar daha iyi neden bunu kullanıyorsunuz diye. Ama Miui 12 miui 12 ile 13 de 13 ile karşılaştırılmalı.
Dediğim şey şu; aşağı yukarı aynı pil performansını alıyoruz. Genel performansta da öyle çok büyük bir fark yok. Neden Miui 13 varken 12.5.2 kullanayım?