MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alprnmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Mühendis
Konular
0
Bu çeviricide otomatik görüşme kaydı ayarını bulamadım manuel kaydediyor ama manuel de çokzor deneyen kullanan var mı acaba birde leica filigram eklemiyor nedense herkeste mi öyle

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bu çeviricide otomatik görüşme kaydı ayarını bulamadım manuel kaydediyor ama manuel de çokzor deneyen kullanan var mı acaba birde leica filigram eklemiyor nedense herkeste mi öyle
Leica filigran hatası var uygulamanın genel hatası romla alakalı değil. Görüşme kaydı hakkında da fikrim yok kullanmadigim bir özellik.

tratakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul Ataka
Cihazım
iPhone 5
Konular
0
selamlar. bu rom'da viper4android'i aktifleştiremiyorum ne denediysem. yardımcı olabilecek var mı ?

gurmer21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
redmi note 7 pr
Konular
13
selam kirli olarak romu kurdum ama mi logosunda uzun süre takılıp bootloop yapıp twrp ye dönüyor formatlamak istemiyorum var mıdır çaresi?

Son düzenleme:

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
Emrespect buyur. Oyuna hiç girmedim sosyal medya ve boştaki haliyle bu şekil. Boşuna demiyorum en iyi rom diye.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-14-01-05-34-384_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-09-14-01-05-34-384_com.miui.securitycenter.jpg
    264,4 KB · Görüntüleme: 38

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect buyur. Oyuna hiç girmedim sosyal medya ve boştaki haliyle bu şekil. Boşuna demiyorum en iyi rom diye.
Tamam aşağı yukarı aynı pil performansını alıyoruz ben Miui 13 kullanıyorum sen 12.5 sonuç olarak bahsettiğin o eşi benzeri olmayan miui 12.5 diye bir şey yok ortada. Anlamadığım neden bir anda gaza gelip en iyisi bu boşuna demiyorum diye yukseldigin 🧐

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
selam kirli olarak romu kurdum ama mi logosunda uzun süre takılıp bootloop yapıp twrp ye dönüyor formatlamak istemiyorum var mıdır çaresi?
Kirli kurulumu nasıl yaptınız? Hangi romdan hangisine geçtiniz?

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
Tamam aşağı yukarı aynı pil performansını alıyoruz ben Miui 13 kullanıyorum sen 12.5 sonuç olarak bahsettiğin o eşi benzeri olmayan miui 12.5 diye bir şey yok ortada. Anlamadığım neden bir anda gaza gelip en iyisi bu boşuna demiyorum diye yukseldigin 🧐
Laglı dediğin için olabilir. Port romu bundan iyi görmen biraz acaip. Bu konuda daha önceden de konuşmuştuk. Port romlar performanslı olmaz demiştiniz.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Laglı dediğin için olabilir. Port romu bundan iyi görmen biraz acaip. Bu konuda daha önceden de konuşmuştuk. Port romlar performanslı olmaz demiştiniz.
Miui 12.5.2 laglı dedim evet. Kullandığım dönemde koşa koşa başka romlara kaçtığım için hatırlıyorum. Hafızamda hiç iyi hatıralar ile kalmadı o rom.

Gelelim bir diğer konuya, port romu 12.5.2'den iyi gördüğümü söylemiyorum. Bu rom için Miui 13 romlar arasında ki en iyi rom diyorum, 12.5.2 Eu ise 12.5 romlar arasında ki en iyi rom değil gözümde, MMX çok daha iyi. Bu rom ile sizde ki Eu'yu karşılaştırırsak Eu tabiki daha önde olur ancak ortada bu romun sunduğu yenilikler var. Miui 13 olması için bazı noktalardan ufak fedakarlıklar var. Ona bakarsanız Miui 11 romlar da elinizde ki 12.5.2'yi katlayarak geçer performans konusunda neden hepimiz onları kullanmıyoruz? Çünkü yenilik.

Bu rom kendi versiyonunda en iyisi, ama 12.5.2 eu öyle değil. Romlari kendi içlerinde karşılaştırın yoksa bir ton rom sayarım onlar daha iyi neden bunu kullanıyorsunuz diye. Ama Miui 12 miui 12 ile 13 de 13 ile karşılaştırılmalı.

Dediğim şey şu; aşağı yukarı aynı pil performansını alıyoruz. Genel performansta da öyle çok büyük bir fark yok. Neden Miui 13 varken 12.5.2 kullanayım?

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2022-09-14-13-19-54-506.mp4
    5,2 MB · Görüntüleme: 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt